18-04-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Alle kanten op met Licello Vedette AvonTuur+

Ook al is het wegseizoen volop gestart, het Nederlandse fietsmerk Licello Kleurige Fietsframes gooit het over een andere boeg. Want waarom zou je in de lente en zomer alleen maar op je racefiets stappen?

Met de nieuwe Licello Vedette AvonTuur+ kan je letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Dankzij de optimale geometrie van dit kleurige fietsframe kan je ermee beuken over het asfalt, knallen op singletracks en cruisen over gravelroads.

https://www.youtube.com/watch?v=_YuuCLkNbUw&feature=youtu.be

De details

Met de vierkante vorm van de onderbuis is de stijfheid in het balhoofd en bottom bracket vergroot. Bovendien zorgt de dunne verticale achtervork en de 27.2 zadelpenbuis voor comfort en de dikke horizontale achtervorkpoten voor zijdelings stijfheid.

Extra stabiliteit krijg je nog eens door 15 x 100mm steekas voor en 12 x 142mm achter. Met de lichtgewicht flatmount disc remmen kan je volop in de ankers gaan. Ook qua bandbreedte kan je helemaal los gaan: afhankelijk van de velgbreedte die je gebruikt, past zelfs 700c x 50mm! Bij 650B kan je gaan tot maximaal 2.1 banden. Hier kan je de Vedette AvonTuur+ in actie zien, hier vind je nog meer informatie! 

Volgens Licello is dit de toekomst van het fietsen. Kijk verder dan je stuurpen lang is!

 van