Alles wat je moet weten over het nieuwe SOUL Magazine

Skiër, snowboarder, surfer, we zijn allemaal buitenmensen, buitenspelers. We genieten van vrijheid, opgaan in de natuur, zoeken naar grenzen, adrenaline, rust, bewust leven en laten leven. De grenzen tussen de sporten die ooit zo krampachtig bevochten werden, zijn allang vervaagd. Geen sneeuw, geen swell, geen probleem: ren die berg op, cross naar beneden, beklim die rots, zwem naar dat eiland, duik naar de bodem, pak de fiets, pak die kano, of doe helemaal niets.

White Freeski magazine, Taste Snowboard Magazine en 6|SURF Magazine, gaan samen verder als SOUL Magazine, een tweejaarlijks cross-over bookazine. SOUL Magazine dompelt je onder in de elementen. Van de steilste bergtoppen tot de mooiste line-ups, van obscure uithoeken tot spots op een nachtje rijden. Met stevige roots in surf en snow biedt SOUL Magazine inspiratie voor avontuur en een grenzeloze lifestyle. Mooie (reis)verhalen in woord en beeld, boeiende mensen, de nieuwste gear, techniek en motivatie.

SOUL Magazine is voor iedereen die actief bezig wil zijn, die buiten wil spelen en genieten van de elementen. Man, vrouw van 16 jaar tot aan de kist: “You don’t stop playing because you grow old, you grow old because you stop playing.”

Goed om te weten:

  • SOUL Magazine komt in 2020 twee keer uit, een winter- en een zomereditie, je zal als abonnee de magazines blijven ontvangen, de kosten van een jaarabonnement zijn € 29,90 (2 nummers).
  •  Wil je abonnee worden van SOUL Magazine? Klik dan hier!
  • Wil je een losse uitgave van SOUL bestellen? Klik dan hier!

#OUTSIDEISFREE

Vragen over je abonnement of over SOUL Magazine? Check deze website.

Word abonnee van Soul Magazine zodat je het nieuwste magazine als eerste ontvangt en geen artikel hoeft te missen. Volg Soul Magazine op Facebook en Instagram!

 van