24-07-2014 - Kitesurfen, Nieuws

An The Lous – Freestyle Clinic

Natural High organiseert samen met Annelous Lammers de AN THE LOUS – huiskamer sessie. Dit is een unieke freestyle clinic voor chicks die hun kitesurf skills naar een next level willen brengen.

Tijdens deze dag ga je samen met Annelous aan je persoonlijke doelstellingen werken, een raley, back roll of handlepass zij gaat het je leren. Na je heat zullen we in de “huiskamer van Annelous” door middel van video analyse je doelstellingen bespreken.

WIl jij meedoen? 

Wil jij een plekje op de deelnemerslijst bemachtigen? Post dan nu je foto van je meest spectaculaire kitesurf actie in het onderstaande formulier en op de Facebook-pagina van Natural High. Op 1 augustus maakt Annelous vervolgens bekend wie er mogen deelnemen. De 5 deelneemsters met de meeste stemmen zijn in ieder geval zeker van deelname!

[youtube id=”RxVFAHizoIg”]

Meer informatie

De kosten voor de An The Lous – Huiskamer sessie zijn € 65,-. Dit is inclusief goodiebag, coaching, videoanalyse en een lekkere BBQ. Het evenement zal plaatsvinden op één van de volgende dagen: 23,24,30 of 31 augustus.

Brunotti en Slingshot zorgen trouwens voor een goed gevulde prijzenpot. Tijdens deze dag zal er worden gejureerd op progressie en je eigen stijl. Voor meer info kun je terecht op de Facebook-pagina van Natural High of deze speciale An The Lous app-pagina. Zorg dat je erbij bent, we zien je op het water!

AnTheLousposter

 

 van