27-01-2017 - Skiën, Nieuws

Arc’teryx lanceert haar nieuwe Proton kledinglijn

Kleding die de gebruiker beschermt en tegelijkertijd niet verstikkend aanvoelt en de bewegingsvrijheid waarborgt is een zoektocht voor vele outdoor sporters. Dankzij recente ontwikkelingen in onder andere isolatie en in materiaal presenteert Arc’teryx een geheel nieuw assortiment; de Proton kledinglijn.

PROTON AR Hoody mannen

“Door gebruik te maken van nieuwe materialen kan de overtollige warmte naadloos door het materiaal heen worden afgevoerd voor een verbeterde thermische werking,” zei Jon Rockefeller, Senior Product Line Manager bij Arc’teryx. “Deze actieve air flow zorgt ervoor dat het materiaal sneller droogt terwijl het geheel comfortabel blijft onder de vele bewegingen die de gebruiker maakt.”

PROTON AR Hoody Vrouwen

Een jas ontworpen om de balans tussen warmte en lucht doorstroming optimaal te reguleren. De Proton AR Hoody is de warmste uit de series. De jas kan worden gezien als buitenlaag en middenlaag, waarbij de luchtdoorstroming op een dusdanige manier door kan stromen, dat de gebruiker kan genieten van een warm lichaam, maar tegelijkertijd niet als verstikkend aanvoelt. Door de thermische bescherming in combinatie met deze nieuwe ‘air-flow’ technologie kan de ideale temperatuur bereikt worden.

Voor meer informatie over de nieuwe Proton kledinglijn van Arc’teryx klik je hier voor de vrouwenlijn en hier voor de mannenlijn.

 van