04-05-2011 - Skiën, Nieuws

ARMADA Freeski Project Reünie

De afgelopen 3 jaar hebben een hoop mensen die nog nooit op twintip ski’s had gestaan hun eerste 180’s gesprongen en bochten achteruit geskied. Een mooi moment dus om iedereen die heeft mee gedaan the Armada Freeski Project  bij elkaar te brengen en een avond gezellig te rijden, verhalen uit te wisselen, nieuwe freeskiërs te leren kennen en het winterseizoen met z’n alle knallend af te sluiten en de zomer te verwelkomen!

Graag nodigen we jullie dan ook allemaal uit om op zaterdag 21 mei 2011 naar Snowworld Zoetermeer te komen! Naast de clinic’s (zie info hieronder) die al een hoop skiers hebben laten kennis maken met de sport, zullen we met z’n alle gaan Bbq’en op het terras van Snowworld om daarna het park onveilig te maken tijdens de Jam Sessie wedstrijd.

Jam Sessie
Ook bij de reunie krijg je de kans om te laten zien wat je de afgelopen winter hebt geleerd tijdens de Jam Sessie wedstrijd voor beginners en gevorderde! Natuurlijk maak je kans op vette prijzen maar lol staat zoals je van ons gewend bent voorop bij de Jam Sessie.

Wil je mee doen maar heb je zelf geen materiaal? Stuur dan even een mailtje naar info@armadafreeskiproject.com dan kijken we wat we kunnen regelen voor je!

Prijs: € 15,- wedstrijd € 14,50 BBQ
BBQ en inschrijven start 18:00
Wedstrijd start 19:00

Clinic’s
Van 15:00 tot 18:00 kan je weer deelname aan een kennismaking clinic waarbij je leert achteruit skiën, een 180 te springen op de piste, een box te sliden en goed over de schans te springen.
Heb je al een keer meegedaan met de clinic? Geef je dan op voor de vervolg clinic en maak je volgende sprongen als freeskiër!

Prijs: € 35,- incl. toegang, materiaal en drankje na afloop
Clinic start om 15:00

Inschrijven?
Heb je vragen? Twijfel dan niet om te mailen naar info@armadafreeskiproject.com

 van