07-04-2022 - Nieuws, Wielrenblad

ASSOS biedt zijn snelste bibshort met de EQUIPE RSR S9 TARGA

Voor wie is het?

De EQUIPE RSR bibshort S9 TARGA is ontworpen voor fietsers die de snelste en lichtste uitrusting eisen. De bibshort zit als een tweede huid op het lichaam wat zorgt voor maximale aerodynamica.

EQUIPE RSR S9 TARGA

Wat is er nieuw?

De TARGA-versie introduceert de evolutie van de ASSOS kompressie bibshort door middel van een gepatenteerde stof die actief vermoeidheid vermindert en de snelheid verhoogt.

EQUIPE RSR Bib Shorts S9 TARGA

Stoffen

Onze Type.701kompressor is een ultracompressieve geweven constructie die het lichaam omhult, de spieren compressed en leidt tot een vermindering van vermoeidheid en verhoogde snelheid. Door dit fundamentele herontwerp van onze snelste bibshort, hebben we meer comfort en een lager gewicht, zonder de aerodynamische eigenschappen te beïnvloeden. Ossidia vult Type.701’s aan compressie ondersteuning met gerichte stretch in gevoelige gebieden, waardoor een echte “Superskin” -pasvorm mogelijk is. Door gerichte verhogingen in rek en ondersteuning kunnen we de compressie verder instellen en tegelijkertijd de druk op gevoelige gebieden verminderen. De nieuwe constructie droogt sneller, waardoor transpiratie het vermogen om gewicht toe te voegen door in het textiel te weken wordt beperkt. Het weerstaat ook UV-stralen (UPF 50+) en geur terwijl actief verkoelend.

EQUIPE RSR S9 TARGA
Fit

Als het snelste silhouet in onze catalogus, maximaliseert racingFit de aerodynamische snelheid. EQUIPE RSR-apparatuur heeft een licht langere pijpen dan bibshorts in onze EQUIPE RS- en MILLE GT-lijnen.

Engineering

Onze rollBar-bretelriemen, gemodificeerde ergoBox en Butterfly Panel uit één stuk bundelen hun krachten terwijl het gewicht in het zadel wordt overgebracht, zorgt voor wrijvingsloos comfort en stabiliteit tijdens inspanningen met een hoge output. Een dual-face carbon materiaal op de X-Frame bretels verkort de droogtijd in vergelijking met de vorige, enkelzijdige toepassingen. De skinGrip Finish combineert compressie beenbanden en siliconen grip om de manchetten en beenpanelen veilig te houden, waardoor compressie ondersteuning over de dij met minimale overgangsribbels tussen huid en korte broek.

EQUIPE RSR S9 TARGA

S9 zonnedek inzetstuk

Updates van ons S9 Sundeck-inzetstuk maken het lichter met meer koeling en een minimale voetafdruk.
  • Het Shock-Absorb Damping System Mono 9 zorgt voor compressieschuim materialen in een 9 mm raceplatform met 3D Waffle-inzetstukken om gewicht te verliezen en luchtstroom vergroten. Thermogevormde vormgeving vermindert ribbels en irritatie.
  • De whirlKrater, vergelijkbaar met kraterCooler, biedt strategisch perforaties verdeeld over het inzetstuk en binnen de schuimlagen zelf, het creëren van een wervelwind van verkoelende luchtstroom.
  • Sundeck Superlight is een paneel van zachte, op comfort gerichte stof voor de inzetstuk dat de luchtstroom verhoogt en de druk op de meest gevoelige elimineert gebieden, waardoor een agressievere pasvorm over de korte broek mogelijk is.

Wat zijn de fijnere details?

Naast de nieuwe functies hierboven, bevat deze short onze goldenGate-technologie, die in onze collecties wordt gebruikt. Een stikpatroon verankert de voor- en achterkant, maar laat het lichaam van het inzetstuk zweven, waardoor het inzetstuk met het lichaam meebeweegt. Combineer met de EQUIPE RSR Jersey voor een raceplatform dat sneller is dan WorldTour-uitrusting.

EQUIPE RSR S9 TARGA

Meer over ASSOS en de EQUIPE RSR S9 TARGA is te vinden op de website van ASSOS. Zie hier de website.


Wielrenblad #1 2022 is nu te pre-orderen in de webshop. Klik hier voor de webshop. Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van