13-04-2021 - Nieuws, Wielrenblad

ASSOS introduceert Qhubeka-ASSOS-shirt

In het kader van de samenwerking met het Qhubeka fonds is er een nieuwe campagne gelanceerd. Begin dit jaar is er een design-wedstrijd geweest voor een jersey waarvan de opbrengsten ten goede komen voor Qhubeka, deze zal vanaf nu op pre-order basis te koop zijn.

Met de aankoop van elke trui gaat 60 euro rechtstreeks naar het Qhubeka-programma, ter ondersteuning van de missie van Team Qhubeka ASSOS om levens te veranderen met fietsen. 5 shirts verkocht = 1 fiets gedoneerd. De trui is nu te reserveren en komt op 3 mei aan.

“De patronen en kleuren van de Afrikaanse stoffen hebben het ontwerp van de trui geïnspireerd, met de hand als icoon van het Qhubeka-project.”
—Gianluca Tirassa, winnaar van de ontwerpwedstrijd

“We hebben deze wedstrijd opgezet om meer fietsen te leveren aan het goede doel Qhubeka en tegelijkertijd het bewustzijn te vergroten van hun doel om mensen vooruit te helpen met fietsen. We zijn erg blij met de reactie die we tot nu toe hebben ontvangen. Het winnende ontwerp geeft echt de boodschap weer achter het goede doel en we kijken er naar uit om de prachtige trui op de weg te zien! ‘
-Derek Bouchard-Hall, CEO van ASSOS

Wil je het shirt bestellen of ben je benieuwd naar meer informatie? Bekijk dan de campagne pagina van ASSOS!


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van