19-06-2024 - Nieuws, Wielrenblad

ASSOS of Switzerland kondigt strategisch partnerschap aan met Williams Racing Development

ASSOS of Switzerland, de toonaangevende innovator in wielerkleding, is verheugd een baanbrekend partnerschap aan te kondigen met Williams Racing Development (WRD), opgericht door Justin Williams, L39ION-rijder en teammanager uit Los Angeles. Deze samenwerking benadrukt een gedeelde inzet om de sport vooruit te helpen door diversiteit, verantwoordelijkheid en kansen te bevorderen.


ASSOS of Switzerland

ASSOS of Switzerland sluit zich aan

ASSOS, bekend om zijn baanbrekende technologie en ongeëvenaarde kwaliteit in wielerkleding, sluit zich aan bij de missie van WRD om inclusiviteit en representatie in de sport te bevorderen. Deze samenwerking heeft als doel barrières te doorbreken, nieuwe generaties te inspireren en de prestaties en stijlstandaarden in de wielersport aanzienlijk te verhogen, met een blijvende impact op de sport. Het primaire doel is om fietsen te gebruiken om verandering, kansen, verantwoordelijkheid en diversiteit in de sport te creëren.

Drie eliteteams onder WRD—L39ION of Los Angeles, Miami Blazers en Austin Outlaws—zullen ASSOS-uitrusting dragen in criteriumraces.


LEGION

Innovatieve Kleding voor Elitaire Prestaties

Als onderdeel van deze samenwerking zal ASSOS of Switzerland deze drie teams voorzien van op maat gemaakte, hoogwaardige wielerkits die zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van professioneel racen. Met gebruikmaking van de nieuwste ontwikkelingen in stoftechnologie, aerodynamisch ontwerp en comfort, zal de ASSOS-uitrusting de atleten van L39ION of Los Angeles, Miami Blazers en Austin Outlaws in staat stellen op hun best te presteren terwijl ze er onderscheidend uitzien tijdens de races.

Justin Williams heeft elk van de kits persoonlijk ontworpen, waarna ASSOS ze in een samenwerkingsproces heeft ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat elke kit niet alleen voldoet aan de hoogste prestatiestandaarden, maar ook de unieke stijl en identiteit van elk team weerspiegelt.

Het sleutelproduct zal de EQUIPE RS LE HOUDINI ROADSUIT S9 TARGA zijn, een pak gebouwd voor pure snelheid, precies wat nodig is in de snelle criteriumraces. De nieuwe LE HOUDINI TARGA’s panelenvormgeving en combinatie van vijf gepatenteerde stoffen verminderen de luchtweerstand en vochtabsorptie, verlagen het gewicht en verbeteren de aerodynamica. Het comfort wordt verhoogd door de EQUIPE S9 sundeck-inzet, die schokabsorptie en stabiliteit combineert met multi-directionele koele luchtstroom. Tegelijkertijd zorgen de skinGrip Finish beenklemmen ervoor dat de benen op hun plaats blijven zonder overmatige druk.


ASSOS of Switzerland

Een Visie voor de Toekomst van de Wielersport

Dit partnerschap gaat verder dan kleding. ASSOS of Switzerland en WRD zetten zich samen in voor gemeenschapsgerichte programma’s, jeugdontwikkelingsinitiatieven en pleitbezorgingsinspanningen om van wielrennen een meer inclusieve en rechtvaardige sport te maken. Door hun gecombineerde invloed en middelen te benutten, streven ze ernaar blijvende verandering te creëren en toekomstige kampioenen van alle achtergronden te inspireren.

De kits van de drie teams—including een replica shirt, een supporter shirt en fietsbroeken—zullen in beperkte oplage beschikbaar zijn op assos.com en bij geselecteerde retailers vanaf eind juni.


Voor meer informatie over de lancering van de nieuwe lijn, ga naar de website van ASSOS of Switzerland, of neem een kijkje op Instagram of Facebook.

Klik hier voor meer nieuwsartikelen over wielrennen, of neem een kijkje op het Instagram of Facebook account van Wielrenblad.

 van