07-07-2011 - Surfen, Nieuws

Babes on Waves

Zaterdag 27 augustus vindt alweer de 8e editie van de O’Neill Babes on Waves plaats! Er worden weer ruim 120 babes die het strand onveilig gaan maken. Dit jaar hebben we een nieuwe locatie, namelijk CAMPERDUIN! Voor de kenners: dit is aan de zuidkant van de Hondsbossche zeewering. Een van de betere surfspots van Nederland.

Dit jaar wordt O’Neill Babes on Waves nog exclusiever! Om deze reden kunnen er maximaal 90 beginners meedoen. De echte gevorderden (met eigen pak en board) krijgen surfcoaching van professionele surfleraren om hun surfskills naar een niveau hoger te brengen.

Op het strand kunnen alle babes deelnemen aan verschillende surfgerelateerde workshops en aan het einde van de dag gaan ze naar huis met een goed gevulde goodiebag van O’Neill. Over de gehele dag worden er vele prijzen weggegeven aan de deelneemsters. Om de dag nog eens goed af te sluiten is er rond zonsondergang een overheerlijke maaltijd te nuttigen en zal na de avondmaaltijd de band de feestavond aftrappen.

Dus:
Wil jij leren surfen in een relaxte sfeer met professionele surfleraren of wil jij jouw surfskills naar een hoger niveau brengen door persoonlijke coaching?

Geef je dan vanaf 1 juli 12:00 uur op via deze site.

Tevens vind je op deze site meer informatie over het evenement en vergeet ons niet te volgen op Twitter en Facebook!

 van