12-05-2017 - Mountainbiken, Nieuws

Back in time: 20 jaar Merida Benelux

Het begon in 1997 met een kleine showroom bij toenmalig zusteronderneming Union in Nieuwleusen. Met een aanbod van 10 mountainbikes, 5 racefietsen en 3 kale hybrides kan je opmaken dat de onderneming nog groeiende was.

20 jaar Merida Benelux

Nu 20 jaar later is Merida niet meer weg te denken uit de (sport)fietsen wereld. Mede door de scherpe prijzen en de uitstekende kwaliteit is Merida in de Benelux uitgegroeid tot een populair merk iedereen die een fiets met twee wielen ambieert.

Dominator_label

Een belangrijke mijlpaal was in 2010 toen in Apeldoorn het Merida Experience Center werd geopend. Dit was destijds uniek in de Benelux. In het Experience Center is de complete collectie te bewonderen in de ruime showroom en kunnen diverse high-end racefietsen en mountainbikes worden getest in de mooie natuur van de Veluwe.

Onderhand staat de teller van Merida dealers op 450 winkels in België, Nederland en Luxemburg en kunnen de fietsen ook worden besteld via onze website.

Ninety-Six_label

Ter ere van het 20 jarige bestaan van Merida Benelux zijn er gedurende 20 weken diverse acties en aanbiedingen. Raadzaam is dus om de sociale kanalen in de gaten te houden.

Wil je meer informatie over het Experience center of wil je zelf even virtueel binnen een kijkje nemen, dan klik je hier.

 van