22-03-2016 - Mountainbiken, Nieuws

Bar End Veluwe MTB Marathon presenteert route!

Op vrijdagochtend 18 maart 2016 presenteerde de organisatie met trots het parcours van de ‘Bar End Veluwe MTB Marathon’ die op 26 maart zal starten in Apeldoorn. De deelnemers kunnen genieten van alle verschillende landschapstypes die de Veluwe te bieden heeft: loof- naald- en gemengde bossen, natte en droge heidevelden en bij droog weer wordt het zelfs even stofhappen in de stuifzandlandschappen.

Naast het schitterende natuurschoon zullen de rijders zich ook een koning te rijk voelen: de organisatie heeft het voor elkaar gekregen om exclusief toegang te bieden tot de Kroondomeinen van Paleis het Loo. De volledige route van de 35, 68 of 101 km lange tocht is te bekijken op het bijgevoegde kaartje.
The bar end Veluwe_Apeldoorn_MTB
Voor de liefhebbers die zich nog niet hebben ingeschreven is er goed nieuws: De voorinschrijving was weliswaar gesloten maar er zijn extra plaatsen beschikbaar gekomen, meer informatie is te vinden op de website

Mountainbikeclub Bar End
Bar End is een vereniging met ruim 650 leden, speciaal voor mountainbikers, zowel recreatieve als wedstrijdrijders, beginners en gevorderden, mannen en vrouwen, jong en oud. Bar End is opgericht op 21 januari 1997 en aangesloten bij de KNWU en NTFU. De vereniging heeft tot doel het in stand houden en bevorderen van de mountainbikesport in al haar facetten, waarbij het uitgangspunt van Bar End is, dat de sport in een prettige sfeer wordt beoefend.

 van