07-10-2013 - Mountainbiken, Nieuws

Bart Brentjens Challenge – 13 oktober 2013

Het is bijna weer zover, op 13 oktober zal De Bart Brentjens Challenge voor de 9e keer georganiseerd worden. De Challenge kent in de persoon van voormalig Olympisch Kampioen Bart Brentjens een naamgever en ambassadeur waar de organisatie trots op is. Samen met ervaren mountainbikers uit het Limburgse heuvelland zorgt de hoofdrolspeler ieder jaar weer voor een uitdagend parcours. De Bart Brentjens Challenge staat hoog aangeschreven binnen de Benelux want de Challenge is de afgelopen jaren meerdere malen verreden als zowel Nederlands als Belgisch Kampioenschap.

Met start en finish in het Limburgse Eijsden en een parcours door het Zuid-Limburgse heuvellandschap staat de Challenge bekend als de meest uitdagende mountainbiketocht van Nederland. Ook dit jaar heeft de organisatie weer een mooi parcours neer weten te zetten. De deelnemers kunnen overigens kiezen tussen een drietal tochten die qua afstand verschillen: 51, 70 en 102 kilometer. Meer details zijn terug te vinden op de website van de challenge.

Ben jij nog niet ingeschreven voor de Bart Brentjens Challenge, maar wil je wel graag deelnemen? Dan heb je nog tot en met woensdag 9 oktober de tijd om je in te schrijven via de website.

 van