10-09-2014 - Snowboarden, Nieuws

Bataleon verhuist productie terug naar Europa

Bateleon snowboards verhuist de gehele productie van de 2014/2015 collectie naar Capita MFG.

De crew van LowPressureProduction heeft aangekondigd dat de productie van Bataleon en Lobster voor 100% terugkeert naar Europa. Twee seizoenen geleden vond alle productie plaats in de ELAN fabriek. Vanwege de sluiting van deze fabriek werden zij echter gedwongen om 50% van de snowboard productie te verplaatsen naar Azië.

“Het waren twee moeilijke seizoenen en het overbrengen van de productie moet niet worden onderschat. Het voelt heel goed om al onze snowboards weer in Oostenrijk te laten maken en weer een lange termijn productiepartner te hebben met dezelfde verwachtingen over service, kwaliteit en progressie. We kennen de crew van Capita MFG heel goed. We weten dat zij echt om snowboarden geven en hun nieuwe structuur geeft ons een hoop vertrouwen”, zegt Dennis Dusseldorp, directeur bij LowPressureStudio.

“Bataleon en Lobster zijn interessant en onbevreesd. Wij erkennen de creatieve bijdragen die zij leveren aan het snowboarden, en kijken uit naar het produceren van worldclass snowboards in de komende jaren”, aldus Blue Montgomery, voorzitter van Capita MFG

 van