23-09-2016 - Mountainbiken, Nieuws

BBB Backyard Crew: Deel je passie voor fietsen

Op Eurobike startte BBB Cycling met een nieuw initiatief om meer in contact te komen met hun trouwe fanbase. Om deze groep, die bestaat uit enthousiaste fietsers over de hele wereld, te ondersteunen en om te laten zien hoe BBB producten dagelijks gebruikt worden, heeft het merk de BBB Backyard Crew in het leven geroepen.

Deze crew wordt ondersteund door BBB zelf en vormt een wereldwijde groep fietsers in elke discipline en op elk terrein. Eén ding hebben ze gemeen: passie voor het fietsen, mountainbiken en het delen van die passie met vrienden. Je

De bedoeling van dit project is het ondersteunen van enthousiaste amateur fietsers die al BBB producten gebruiken tijdens hun speciale fietsavonturen, reizen of doelen. Het eerste lid van de crew is de Australische triatlete Courtney Home, die zelf al haar roze Summit gebruikte tijdens haar talloze trainingen. Het past in haar motto #pinkgoesfaster en BBB nam contact met haar op om haar te ondersteunen in haar ultieme droom, meedoen aan de Ironman Wereldkampioenschappen 2017 in Kona, Hawaii. Nu wordt ze ondersteund door BBB Cycling met diverse producten die het voor haar mogelijk maken dit doel te bereiken op haar eigen unieke manier. Zoveel mogelijk roze producten van BBB helpen haar hierbij, want… #pinkgoesfaster! En dit kan ook voor jou gelden in de nabije toekomst.

Om de crew verder uit te breiden is BBB namelijk op zoek naar nieuwe toegewijde fietsers die graag met BBB producten hun ultieme doelen, fietsreizen en avonturen willen bereiken. Dit moeten natuurlijk mensen zijn die al enthousiast zijn over BBB en die online op de bekende social media kanalen hun passie voor fietsen delen met de rest van de wereld. Samen met deze crew leden (of het nu op de weg, in het veld, op de mountainbike, bmx of in de triatlons is) wil BBB nog meer mooie verhalen maken over bizarre fietsavonturen, mooie reizen en ultieme doelen. Alles om de passie en liefde voor het fietsen met elkaar te delen.

Nu wil je natuurlijk niets liever dan zo snel mogelijk in contact komen met BBB Cycling over dit project. Dat kan! Ga naar de website van de BBB Backyard Crew en tag je foto’s op social met #BBBBackyardcrew en #bbbcycling en wie weet rijd jij binnenkort wel rond met verse nieuwe spullen van BBB Cycling.

 van