30-01-2020 - Mountainbiken, Nieuws

BBB Freezone

Zo, dit zijn stevige handschoenen! Mesh en neopreen vormen de basis van deze voorgevormde BBB Freezone handschoenen, die zeer robuust aanvoelen en duidelijk flink wat bescherming gaan bieden. De binnenkant is voorzien van memory foam en een siliconen anti-grip print. Dit geheel biedt zowel comfort als bescherming op de palm van je hand. Houd je van direct contact op je handvatten, dan is dit niet jouw handschoen, het foam dempt de trillingen juist.

De vingers zijn voorzien van extra grip en de voorgevormde manchet sluit je met een klittenbandje aan op je pols. De wijsvinger en duim zijn telefoonvriendelijk, je kunt deze gewoon gebruiken met je handschoenen aan, heel relaxed. Op de duim vind je een stukje badstof voor wat BBB Freezone zweet noemt, maar wij vegen er meestal onze snotterende neuzen mee af.

Hoewel de BBB Freezone in het begin vrij fors aanvoelen, zijn ze zeker op de technischere trails erg fijn om te dragen. Doordat je handen wat sneller opwarmen is dit ook een fijne keus wanneer het net wat kouder wordt op de trails.

prijs: € 39,95

Meer weten over BBB Freezone? Kijk dan snel hier.


Voor meer mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram!

 van