23-07-2020 - Wielrenblad, Leesvoer

BBB Fullview Fietsbril – Review

De BBB Fullview sluit zich wel aan op de duidelijk trend bij zonnebrillen; de lenzen worden groter en bestaan tegenwoordig uit één geheel. De reden daarachter geeft BBB in de naam van deze zonnebril eigenlijk al weg: hiermee heb je volledig zicht.

De Fullview heeft namelijk een frameless design, wat maakt dat je zicht nergens belemmerd wordt. De BBB Fullview komt in een luxe opbergdoos waar drie splintervrije polycarbonaat lenzen in zitten: getint, geel en transparant. Het montuur is van hoogwaardig Grilamid, dat buigt, maar niet breekt. Tevens zit er een opbergzakje annex poetsdoekje bij. Om de lenzen te verwisselen moet je de pootjes en neusstukje losmaken, iets wat toch wel de nodige moeite kost, omdat het goed vastzit en je de lenzen niet wil beschadigen.

BBB Fullview Fietsbril

Eenmaal op de fiets met de Fullview op merk je eigenlijk bijna niet meer dat je ‘m draagt. De zonnebril is lekker licht en zit comfortabel. Het neusstukje is goed af te stellen op de grootte en vorm van je neus, zodat de Fullview niet snel afzakt en mooi hoog blijft zitten. Het frameless design werkt ook perfect, zoals de naam al doet vermoeden wordt bijna je hele gezichtsveld bedekt door de zonnebril, wat erg fijn kijkt. Ook als je diep in de beugels zit is het zicht perfect, al komt de lens wat tegen de wenkbrauwen aan, waardoor er met warm weer zweet op kan komen.

Al met al is de BBB Fullview een erg fijne bril die er gesoigneerd uitziet. In vergelijking met de concurrentie is ie ook nog eens goed geprijsd. Tachtig euro is een koopje!

€ 79,95

Meer info? Klik hier


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van