18-09-2017 - Nieuws, Wielrenblad

BBB logo update: al 20 jaar lang Part of your Ride

Nederland is waarschijnlijk één van de beste thuislanden die een fietsmerk zich zou kunnen wensen. Opgericht in Leiden, ziet BBB Cycling 2018 tegemoet als het jaar waarin ze twintig jaar bestaan. 

Part of your Ride
Wat begon met een handjevol producten is uitgegroeid tot een volledig assortiment van fietsonderdelen en accessoires. Producten die door de jaren heen meer dan 100 product- en innovatieprijzen hebben gewonnen en direct bijdragen aan het plezier van enthousiaste fietsers in meer dan 40 landen. Je kan wel zeggen dat BBB Cycling al 20 jaar lang Part of your Ride is. BBB is onderdeel van elke rit, brengen plezier in het fietsen, en zorgen ervoor dat fietsers meer tijd op hun fiets doorbrengen samen met hun vrienden.

Logo
BBB cycling heeft een technische achtergrond en dat was ook altijd te zien aan de uitstraling van het merk. Maar net zoals de groei van het merk, groeide ook de community van fietsers. Het werd tijd om deze evolutie van het merk weer te geven met een nieuw logo. Het nieuwe BBB logo bestaat uit 3 afgesneden B’s op volle snelheid. Het is simpel, strak en modern. Een weerspiegeling van de ontwerpgedachte. Wij vinden ook dat het logo vriendelijker oogt, een blijk van waardering richting onze grote groep trouwe gebruikers. Wel heeft BBB ervoor gekozen om het iconische donkerblauw te behouden zodat jij BBB nog steeds herkent in je favoriete fietswinkel.

Het merk wil tot slot gebruik maken van deze gelegenheid om de trouwe gebruikers en fietsenwinkels te bedanken om al bijna 20 jaar lang voor hun merk te kiezen.

Voor meer info over alle producten van BBB Cycling bezoek je deze website.

 van