20-11-2014 - Nieuws, Wielrenblad

BBB ondersteunt FDJ & Roompot/Orange Cycling Team

BBB CYCLING SPONSOR ÉQUIPE CYCLISTE FDJ

Met het binnenhalen van de Franse World Tour ploeg FDJ heeft BBB Cycling voor het seizoen 2015 opnieuw een interessante partner aan zich gebonden. De samenwerking met professionele teams levert waardevolle testmogelijkheden voor BBB-producten en geeft toegang tot de feedback en ideeën van de profs. De Tithon en AeroTop helmen zijn hiervan bijzondere resultaten.

BBB marketing manager Frank van Eck: “We zijn erg blij terug te zijn op het World Tour niveau. FDJ, met onder andere Thibaut Pinot (in 2014 derde in de Tour de France en winnaar van de witte trui) en Arnaud Démare (Frans kampioen en 15 overwinningen), is echt een team dat in alle grote wedstrijden meestrijd. En met een aanvallende manier van rijden, een stijl die bij ons als merk past.”

Het team, onder leiding van Marc Madiot, stelt hoge eisen aan het materiaal. “Deze samenwerking is dan ook niet vanzelf tot stand gekomen”, legt Van Eck uit. “Onze producten zijn uitvoerig door de ploeg getest en vergeleken, onder andere in de windtunnel. Dat maakt ons nog trotser op deze samenwerking, die uiteraard moet gaan resulteren in nog betere producten.”

BBB Cycling zal de officiële leverancier zijn van Équipe Cycliste FDJ voor helmen.

BBBcycling_Icarus_FDJ

ROOMPOT ORANGE CYCLING TEAM

Naast FDJ zal BBB Cycling ook het Pro-Continentale Roompot Orange Cycling team gaan ondersteunenBBB Cycling zal de officiële leverancier zijn van het Roompot Orange Cycling Team voor helmen, sportbrillen, verlichting, spatborden, pompen en tassen. Uiteraard met waar mogelijk een oranje tintje!

Van Eck: “We zijn uiteraard ook erg blij met Roompot Orange Cycling als nieuwe partner. Het feit dat een flink aantal renners al bekend zijn met onze producten, vergemakkelijkt deze samenwerking. De feedback van Johnny Hoogerland bijvoorbeeld, in zijn tijd bij Vacansoleil-DCM, was altijd zeer waardevol.”

BBB Cycling zal de officiële leverancier zijn van het Roompot Orange Cycling Team voor helmen, sportbrillen, verlichting, spatborden, pompen en tassen. Uiteraard met waar mogelijk een oranje tintje!

BBBcycling_Icarus_Roompot-Orange

 van