08-07-2013 - Nieuws, Wielrenblad

BBB Selector app

Altijd al moeite gehad bij het kiezen van de juiste sportbril? Er zijn zoveel verschillende kleuren en lenzen. Zou het niet veel makkelijker zijn als je alle opties op een rijtje hebt en kan zien wat de producteigenschappen van de bril zijn? BBB heeft hiervoor speciaal een app voor iPhone en Android ontwikkeld. Met deze smartphone app kun je jouw zelf samengestelde Select of Impact sportbril direct zichtbaar maken.

Na het kiezen van één van de basis modellen kun je 8 kleuren brilpootrubbers en 7 verschillende lenzen combineren om je eigen ontwerp te creëren, zodat jouw design perfect past bij de rest van je uitrusting. Bovendien krijg je bij elke lens uitleg over de functies die je beschermen tegen alle verschillende weersomstandigheden.

Nog steeds niet in staat om een keuze te maken? Deel je ontwerp op Facebook, Twitter of per email met je vrienden. Misschien kunnen zij je helpen.
En als je dan jouw perfecte Select of Impact hebt ontworpen, maken wij een wensenlijst met wat je zou moeten aanschaffen bij jouw BBB dealer om dat ontwerp te creëren. Weet je niet waar de dichtstbijzijnde BBB Dealer zit, dan helpt onze Dealer Locator je daarbij. Dus download de app, heb plezier bij het creëren en geniet nog meer op de fiets!

Je kunt de BBB Selector app vinden in de iTunes en Google Play store of via bbbcycling.com/app.

BBB Selector screenshot_3

 

 van