03-10-2017 - Nieuws, Wielrenblad

BBB Sniper: Schiet met scherp

De dagen worden korter, donkerder en daarmee wordt verlichting steeds belangrijker. De Sniper is een lamp die je veilig door de donkerste winterdagen heen loodst. Zoals de naam al suggereert brengt het lampje een krachtige lichtstraal voort en voelt het net alsof je met scherp schiet, alleen dan niet echt natuurlijk.

De verlichtingsrange van BBB Cycling wordt gekenmerkt door kwaliteit. Dankzij de hoogwaardige Samsung lithium ion batterij garandeert BBB een krachtige output maar gaat dit niet ten kosten van de levensduur van de batterij. De Sniper heeft een gelijkmatig energieverbruik van de accu waardoor je s avonds niet voor verrassingen komt te staan. Verleg je grenzen en rij langer en veiliger s avonds met de BBB Sniper.

De Sniper is een high-end, compacte koplamp met een sterke lichtstraal. Doordat de accu geïntegreerd is in het ontwerp is de Sniper makkelijk te installeren op het stuur van je racefiets of mountainbike en met de bijgeleverde stuurbracket wordt dit alleen maar makkelijker. Wanneer het licht beperkt wordt tot een absoluut minimum is de Sniper op zijn best en mocht er toch een tegenligger op je pad komen, dan is met de afstandsbediening op het stuur makkelijk het licht te dimmen.

Voor meer informatie bekijk de website van BBB.

 van