14-05-2019 - Mountainbiken, Nieuws, Leesvoer

BBB Switchback Jersey

BBB Switchback Jersey review. Wie BBB vooral kent van de enorme collectie accessoires bij de lokale fietsenboer moet hoognodig eens verder kijken. BBB heeft een mooie designontwikkeling ondergaan, zowel qua logo als qua producten. Een daarvan is deze longsleeve BBB Switchback Jersey.

BBB Switchback Jersey

Allereerst ziet deze er goed uit met een clean ontwerp dat niet te schreeuwerig is. Het gebruikte Activeplus-materiaal in de BBB Switchback Jersey is sneldrogend en de jersey is speciaal ontworpen voor gebruik op de fiets, dankzij een langere achterkant en voorgevormde mouwen. Aan de zijkant vind je een verstopte rits, welke toegang geeft tot een klein zakje. Aan de binnenkant vind je nog een lensdoekje, altijd handig. Wat wij ook fijn vonden zijn de cuffs, waardoor je niet te veel wind vangt en je de mouwen makkelijk kunt opstropen.

De BBB Switchback Jersey kost € 59,95 bbbcycling.com

Meer lezen? 

Meer reviews en tests lees je ook in UP/DOWN #1 2019. Word abonnee van UP/DOWN zodat je het nieuwste magazine als eerste ontvangt en geen artikel meer hoeft te missen. Losse uitgaven van UP/DOWN of Wielrenblad kun je ook bestellen in de Soul Webshop. Digitale uitgaven kun je uiteraard terug vinden in de Soul Kiosk App, zodat je UP/DOWN of Wielrenblad ook via tablets of smartphones kunt lezen.

 van