28-11-2014 - Skiën, Nieuws

B&E Invitational 2015

De B&E invitational is weer in Les Arcs op 12 & 13 maart 2015. De tweede editie schijnt enorm groot te worden en vol verrassingen te zitten.

Freestyle skiën op zijn best
De B & E Invitational is terug wordt natuurlijk gehost door freeski helden Phil Casabon & Henrik Harlaut. Een uniek evenement voor de deelnemers maar ook zeker voor de toeschouwers. Je kunt het zien als een skatepark in de sneeuw. De course van de tweede editie van de B & E Invitational is uniek en misschien wel de meest creatieve sneeuw feature die ooit is gebouwd. De B & E Invitational is de place to be in maart 2015.

Een creative course
Ontdek de B & E Invitational 2015 course met de 3D-animatie in onderstaand filmpje.

[youtube id=”fpXLNl71KEM”]

Livestream & night sessie
De B & E Invitational zal live worden uitgezonden op vrijdag 13 maart. De stream is dan beschikbaar op partner websites van Henrik Harlaut en Phil Casabon. In 2014 hebben 35.000 mensen de livestream gevolgd. Nieuw dit jaar zijn de Best Style sessie en de Best Trick sessie die in de avond worden gehouden. Dit zal een echt spektakel worden voor de vele toeschouwers ter plaatse en voor de online kijkers.

Een lijst van internationale Riders
Henrik & Phil houden van verrassingen dus de uitgenodigde rijders zullen worden aangekondigd in groepen van 5 gedurende het seizoen. De eerste vijf uitgenodigde rijders zijn Candide Thovex, Tom Wallisch en Torin Yater-Wallace, naast Henrik en Phil zelf natuurlijk.

2 wildcards te winnen
Twee rijders, amateur of pro, hebben de kans om een wildcard voor het evenement te winnen. Henrik Harlaut en Phil Casabon hebben hiervoor een online video contest opgezet: Be @ B&E Invitational 2015. Deze contest loopt van 1 december 2014 tot en met 1 januari 2015. Eén wildcard gaat naar een Europese kandidaat en de andere naar een kandidaat uit Amerika, Azië of Oceanië. Meer informatie van Be @ B&E Invitational 2015 komt 1 december.

Vind hier alle informatie over het evenement, waaronder het formaat en het programma.

affiche-BE-version-EN-2-724x1024

 van