10-12-2014 - Surfen, Nieuws

Begin het jaar met een surf event!

Op 4 januari 2015 organiseert  Watersportvereniging Zandvoort samen met de Zandvoortse Surfvereniging en de HSA de Dfrost Almugar New Year’s Surf.
Het surfevenement is uniek in haar soort, midden in de winter, waar surfers hun passie en liefde voor de golven kunnen delen. Ook dit jaar zal de New Year’s Surf op de Watersport Vereniging Zandvoort plaatsvinden. Een mooie, trendy en grote locatie. Dit betekent warme douches voor de surffanaten, een open haard en een kantine. Verder staat er een Hot Tub waarin iedereen zichzelf kan opwarmen en zal er een kampvuur zijn.

Mooie prijzen te winnen
Dit jaar zijn de prijzen ongekend!  Voor de 1e prijswinnaars zijn er Surfboards te winnen. De 2e prijs, voor zowel de mannen als de dames,  is een surfvakantie in het Dfrost Almugar Surfhouse. De 3e prijs is een wetsuits, aangeboden door Surfshop High Tide!  Maar ook voor de Jeugd zijn er leuke prijzen te winnen. Val je niet in de prijzen? Niet getreurd, alle deelnemers ontvangen een goodiebag met toffe spullen en er zijn nog genoeg andere surf gerelateerde prijzen te winnen tijdens de loterij.

Inschrijfgeld:
Het inschrijfgeld bedraagt €20,00 p.p.. Dit is inclusief een winterse hap en dus een goodiebag. Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt naar rekening NL80 INGB 0667 7657 86, t.n.v. Watersportvereniging Zandvoort, o.v.v. naam deelnemer en “New Year’s Surf 2015″. De inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijfgeld. Helaas hebben we maar voor 50 deelnemers plaats. Wees er daarom snel bij, want vol = vol.

Vele andere activiteiten
Naast de surfwedstrijd biedt dit Lifestyle Event een dag uit voor jong en oud. Zo is er een Surfrodeo gesponsord door Ripstar, waar iedereen kan laten zien hoe goed die is. En de winnaar wint een Ripstar surfvakantie. Verder kun je genieten van verschillende workshops, kun je slacklinen, spijkerbroek hangen, indoor boarden, zijn er masseurs, kun je shoppen bij de kraampjes of lekker genieten van een hapje en drankje bij het houtvuur. Verder is er life muziek, een DJ en wordt er ’s avonds een surf film gedraaid.  Kortom, er is voor iedereen voldoende te doen.

Inschrijven voor de “Dfrost Almugar New Year’s Surf” kan via deze link. Zoals gezegd, wacht niet te lang want er is maar voor 50 personen plaats.

 van