15-08-2017 - Kitesurfen, Nieuws

Belangrijke veiligheidsmededeling van OZONE!

Het Ozone team heeft ons een belangrijke mededeling toegestuurd. Voor alle Ozone Controle Systems, maar specifiek die met een Stainless Steel onderdeel aan het eind van het PU Harness Loop (aka Chickenloop, zie foto’s). Naar het schijnt kunnen deze onderdelen van een klein aantal producten, toch corrosie vertonen en daarmee lijkt een verkeerd materiaal gebruikt te zijn.

Wat te doen?

Mocht je een dergelijk product in het bezit hebben, controleer jouw systeem dan op eerder genoemde Stainless Steel end part op corrosie. Het kan zijn dat deze enigszins verkleurd is, maar dat is niet het probleem. Zoals je kunt zien op de foto’s, is het probleem zware corrosie en dat kan zorgen voor een verzwakt deel van het onderdeel. Mocht dat het geval zijn: gebruik het niet, maar neem contact op met jouw Ozone dealer en zorg dat dit vervangen wordt.

HIER vind je het oorspronkelijke bericht van Ozone.


Meer kite-nieuws op je tijdlijn? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram! Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste gear, de beste spots en de mooiste verhalen, doe je door een abonnement te nemen op Access Kiteboard Magazine en geniet van de vele voordelen!

 van