BESV TRX URBAN 1.1

AVONTUURLIJKE PARTNER

In het magazine komen ze een aantal keer voorbij: de elektrische SUV-bikes. De TRX Urban 1.1 van BESV is er ook een fraai voorbeeld van, bedoeld voor mooie en lange ritten. Deze ‘Hybrid-SUV’ e-bike is uitgerust met een krachtige 720 wattuur accu; de Shimano EP6-motor met een koppel van 85 newtonmeter biedt een krachtige en soepele ondersteuning, zodat je moeiteloos kunt cruisen, ongeacht het terrein.

De Shimano Deore met twaalf versnellingen biedt je de flexibiliteit die je nodig hebt om je rit aan te passen aan het terrein. Comfort is geen probleem dankzij de SR Suntour XCR 34-vork met 120 millimeter veerweg, die de schokken van ruwe wegen absorbeert. De Pirelli Angel-banden bieden daarnaast een uitstekende wegligging, zowel op het asfalt als op onverharde wegen. Voeg hier de uitstekende remkracht van de Shimano MT400-remmen in combinatie met 203 millimeter
rotors aan toe en je hebt een e-bike om je avonturen naar een hoger niveau te tillen.

De BESV TRX Urban 1.1 is voorzien van een achterdrager uitgerust met het Racktime Snap-it-systeem. Hiermee kun je gemakkelijk accessoires toevoegen. En laten we de goede verlichting niet vergeten, essentieel voor veilige ritten in het donker. Overigens, misschien doet BESV je niet meteen een belletje rinkelen. Het is een internationaal merk dat elektrische fietsen van hoge kwaliteit produceert. Deze e-bikes hebben niet alleen unieke en stijlvolle ontwerpen, maar zijn ook uitgerust met geavanceerde softwaretechnologie. Dit alles met een focus op innovatie. En dan die naam. De naam BESV is een afkorting van de drie principes die tezamen hun visie vormen: Beautiful, Eco-friendly, Smart en Vision. Dan heb je meteen een idee waar ze voor staan.


Dit artikel “BESV TRX URBAN 1.1” komt uit Electrified #2 van 2023. Kijk voor meer artikelen of voor meer electrified nieuws en reviews, leesvoer en de andere magazines op Ebike magazine. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Electrified magazine en volg ons op Facebook en Instagram.

 van