23-01-2014 - Nieuws, Wielrenblad

Beukers Bike Centre genomineerd voor Tweewielerwinkel 2014

Precies 10 jaar na het behalen van een finale plek van de landelijke ‘ Tweewielerwinkel van het jaar’ verkiezing behoort speciaalzaak Beukers Bike Centre nu weer tot de vijf finalisten. Eigenaar Marcel Beukers noemt de finaleplaats “een bevestiging dat we nog steeds op de goede weg zijn, en vooral ook een compliment voor ons hele team”. Na diverse selectierondes en jurybezoeken, zijn er 5 finalisten bekend gemaakt.

Beukers_Bike_centre_2

De 5 finalisten

•           Beukers Bike Centre in Petten
•           Profile Roel Peerenboom in Wageningen
•           Hans Struijk Fietsen in Amsterdam (vestiging t/o RAI)
•           Kemps Bike Totaal in Den Bosch
•           John Vermeulen Fietsplezier in Uden

Binnenkort krijgen de finalisten opnieuw bezoek, maar dan van andere juryleden en de winnaar van vorig jaar, Jeroen van Kester. Bovendien komt er een Mystery Shopper langs en zal er een accountantsonderzoek plaatsvinden.

Einduitslag
De jury bepaalt aan de hand van de eigen bevindingen, de conclusie van de Mystery Shopper en de analyse van de accountant wie er straks op 10 februari uitgeroepen wordt tot Tweewielerwinkel van het Jaar 2014. Dat zal gebeuren tijdens de BOVAG Fietsbranchedag in het Hart van Holland in Nijkerk.

Publieksprijs
Verder zal er een stemming gehouden worden om de Publieksprijs 2014 te bepalen. Om dit zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, gaat het stemmen via Facebook. De publieksprijs gaat naar de winkel met de meeste “likes” op onderstaande foto. Help Beukers naar de overwinnen door “liken”. De winkel die het meeste aantal ‘likes’ weet te behalen is winnaar van de Publieksprijs 2014. Stemmen kan via: www.facebook.com/BeukersBikeCentre beukers_bike_centre_tweewieler_winkel_van_het_jaar

Dus: wil je Beukers Bike Centre naar de overwinning helpen voor de Publieksprijs 2014, stem dan via: www.facebook.com/BeukersBikeCentre . Als je wil dat een andere fietsenwinkel de prijs wint kan je stemmen via de Facebook pagina van deze winkel.

 van