17-11-2011 - Mountainbiken, Nieuws

Beukers Bike Weekend

Op zaterdag 19 en zondag 20 november vindt voor de veertiende keer het Beukers Bike Weekend plaats in recreatiepark “de Watersnip”, net buiten Petten, Noord-Holland. Tussen 10:00 en 17:00 uur kunnen fietsliefhebbers van alle leeftijden hun hart ophalen tijdens de race- en mountainbikeshows. De toegang is gratis.

Verschillende fabrikanten en importeurs tonen hun nieuwste snufjes en materiaal op fietsgebied. Topmerken zijn aanwezig met eigen stands, zoals Cannondale, Storm, Focus, Giant, Colnago, Scott, Van Nicholas, Santos, Trek en Cervelo, Mavic en Zipp. Ook verzorgen specialisten en gebruikers diverse miniclinics. Zo kom je meer te weten over het meten van het vermogen dat op de fiets geleverd wordt en steeds belangrijker is tijdens fietstrainingen en over de ongekende mogelijkheden van fietsnavigatie door middel van satelliet.

Mountainbikewedstrijd
In samenwerking met Beachbiking Nederland wordt op zondag voor de negende keer een wedstrijd van het Rabo Top klassement verreden. Dit is een serie mountainbikewedstrijden in Noord-Holland waar honderden, regionale fietsers aan meedoen. De route loopt door het duingebied tussen de Westerduinweg en de Zijperweg. Vanaf 9.45 uur start de funklasse. Daarna komen verschillende categorieën aan bod.

Klik hier voor meer informatie over het weekend of check onderstaande trailer.

[youtube id=”1m7hzel9hx8″ w=”630″ h=”384″]

 van