17-10-2016 - Mountainbiken, Nieuws

Bezoek ons op de Bike MOTION

Kom vrijdagavond met ons genieten van een verfrissend tapbiertje bij onze stand of kom gedurende de dag even tot rust onder het genot van een lekker vers kopje koffie. Ook dit jaar is de Bike Motion ‘the place to be’ voor wielrenners, mountainbikers en tourfietsers! Dit jaar wordt de Bike Motion gehouden van vrijdag 21 t/m maandag 24 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht en daar mag jij natuurlijk niet bij ontbreken. 

bikemotion_01

 

Laat je inspireren door het allermooiste en nieuwste materiaal door ruim 600 merken. Op de beurs is alles te zien waar menig fietser alleen van durft te dromen. Van de nieuwste fietsen tot de meeste innovatieve wielerkleding, het is allemaal te aanschouwen op de Bike Motion. Verder is het natuurlijk leuk om het materiaal te voelen, te dragen en te testen of zelf een rondje te fietsen. Alleen op deze manier is de optimale fietsbeleving gegarandeerd!

Het fijne van de Bike Motion is dat het niet alleen bij kijken blijft. Ook dit jaar zijn er weer genoeg activiteiten gepland waardoor je lekker zelf aan de slag kunt gaan. In diverse clinics en workshops doe je bijvoorbeeld de laatste inzichten op over o.a. houding en voeding of krijg je advies op maat. Daarnaast vindt op zondag 23 oktober een spectaculair event plaats waarbij iedere fietsfanaat zich voor één dag kan inleven in het leven van een professioneel wielrenner. Tijdens de Team LottoNL-Jumbo fandag kunnen liefhebbers van jong tot oud zij aan zij fietsen met nationale helden als Steven Kruijswijk en Robert Gesink. Je kan kiezen tussen twee afstanden, 65km of 110km. Klik hier voor meer informatie.

Up/Down & Wielrenblad

Up/Down en Wielrenblad kunnen natuurlijk niet ontbreken op de Bike Motion. Op onze stand kan je de nieuwste uitgave van Wielrenblad bewonderen en nemen we de meest recente Up/Down voor je mee. In samenwerking met Canyon Bicycles staat er voor abonnees een lekker kopje koffie van een heuse barista klaar.

Om te vieren dat het nieuwe Wielrenblad uit is maken wij het extra gezellig op de vrijdagavond. Net als vorig jaar zorgen wij ervoor dat de tap goed gevuld is en wij een paar koude biertjes kunnen inschenken voor onze abonnees. Kom gezellig langs op onze stand (C 0.48) in hal 9!

Nog geen abonnee? Geen probleem, word ter plekke abonnee voor slechts €5,- en geniet gelijk van het magazine met een koud biertje of een lekker kopje koffie!

Beursinformatie

Bike MOTION Benelux, 21 t/m 24 oktober 2016, Jaarbeurs | Utrecht

Wielrenblad & Up/Down stand: Hal 9, stand C 0.48

Openingstijden: dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur en op vrijdag tot 21:00 uur.

Klik hier voor meer informatie.

Word-abonne---banner---UpDown

 van