12-01-2023 - Nieuws, Wielrenblad

BH 2023 Racefiets assortiment, dit zijn de RS1, SL1 en Aerolight

Het racefietsgamma van BH omvat mogelijkheden voor elk terrein en elke stijl. De aerodynamische BH Aerolight om de strijd tegen de wind te winnen, de veelzijdige BH RS1 en de minimalistische BH SL1 krijgen nieuwe kleuren en aanpassingsmogelijkheden.

Na de recente en volledige remodeling van de BH Ultralight, behouden zijn zusjes voor de racefiets de kenmerken en frames van vorig seizoen, maar voegen meer aanpassingsmogelijkheden toe en brengen nieuwe kleuren uit. Met deze 4 racefietsen is BH erin geslaagd een gemeenschappelijke, visuele designtaal te definiëren waardoor ze gemakkelijk herkenbaar zijn als echte BH fietsen, hoewel ze elk hun eigen persoonlijkheid hebben.

Alle modellen zijn voorzien van een totale kabelintegratie. Wij streven steeds naar een zeer laag gewicht. De zorgvuldige aerodynamica bij alle aero modellen maakt het verschil in seconden. Deze aerodynamische toepassingen kunnen wij ook terugvinden op de Ultralight, die gebouwd is voor ongeziene klimprestaties.

Meer personaliseerbare modellen met BH Unique

BH Unique is het personalisatieprogramma van BH waarmee elke gebruiker de look van zijn fiets tot in detail kan vormgeven. Een manier om te garanderen dat je fiets uniek is, dat hij je smaak en je persoonlijkheid vertegenwoordigt. Sinds de introductie is deze optie een groot succes en daarom worden er elk jaar meer modellen toegevoegd aan de catalogus van personaliseerbare BH fietsen.

In 2023 kunnen de BH RS1 en de BH Ultralight worden geconfigureerd via BH Unique en daarmee hebben we tot 32.000 mogelijke kleurencombinaties. Elk model heeft een ander designpatroon en je kan de soort afwerking kiezen tussen mat of glanzend.

Gevarieerde montages en voor elke fietser.

Een van de sterke punten van het BH racefietsengamma is dat het alle prijsklassen weet te dekken. Ook de carbon instapmodellen, beschikken al over high-end kenmerken. Het beste voorbeeld is de BH SL1 die vanaf € 2.199 een frame biedt met volledige kabelintegragie, zadelklem, een concurrerend gewicht en een actuele en aantrekkelijke, esthetische lijn. En voor de meest veeleisenden biedt de BH Aerolight 4 samenstellingen, alle met elektronische groepen en gericht op het hogere segment. De BH RS1 is in alle opzichten het meest evenwichtige model. Dit model met zijn 5 verschillende uitvoeringen, begint vanaf  2.899 euro tot 5.799 euro, is dan ook de perfecte keuze voor de meeste fietsers.

Het BH 2023 assortiment racefietsen is het breedste, meest gevarieerde  en vooruitstrevende uit de geschiedenis van het merk. Check het hele assortiment op de website.


Voor meer wielernieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van