BH BIKES Test Days WielerExperience Roosendaal

WielerExperience Roosendaal is de plek waar iedereen welkom is om de wielersport te ontdekken en te genieten. Of je nu een professionele wielrenner bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om je vaardigheden te verbeteren, zij bieden een scala aan faciliteiten en activiteiten die geschikt zijn voor iedereen. Van hun pumptrack en MTB-trail tot onze Dirt Jump en Race wielerbaan, er is iets voor iedereen. 

Het evenement is van zaterdag 22 april tot en met zondag 23 april 2023, van 9:00 uur tot en met 17:00 uur in Roosendaal in het Wielerexperience Center. De ideale locatie voor het eerste test-event van BH Bikes. Bij WielerExperience Roosendaal organiseren wij regelmatig evenementen voor wielerliefhebbers van alle niveaus en disciplines. Van wedstrijden en clinics tot openbare trainingen en gemeenschapsactiviteiten, er is altijd iets te doen. Deze evenementen zijn bedoeld om de wielersport te promoten en de gemeenschap te versterken. Klik hier voor meer informatie over de WielerExperience Roosendaal!

Meer informatie?

Het merk kijkt ernaar uit om jullie te ontmoeten op de BH BIKES testdagen en jullie te laten kennismaken met de BH BIKES gamma en team. Deelnemers dienen zich vooraf te registeren per e-mail.

Bij aankomst kan je onbeperkt de modellen testen en kan je gratis eten en drinken krijgen bij de catering. Als je geen helm hebt, zorg dan dat je er een meebrengt. Breng ook je eigen pedalen mee. Op zondag zal een Social ride (om 10.30 en om 15.00) plaats vinden met onze ambassadeur en influencer Mathys Taekema @ducth_cycling_friend.

Kom en ervaar de wielersport op een nieuwe manier bij WielerExperience Roosendaal. Of je nu een professionele wielrenner bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om te bewegen, zij hebben iets voor jou.

Meer lezen?

Test bij BH BIKES Test Days de BH Ultimate EVO 9.5. Deze hebben wij uitvoerig getest en de bike-review staat in Up/Down mountainbike magazine #1 2023 of kun je hier lezen op onze website.

BH Ultimate EVO 9.5

Voor meer wielernieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van