09-06-2022 - Mountainbiken, Nieuws

BH Bikes testdagen 18 EN 19 JUNI 2022 ROOSENDAAL

Voor de eerste keer in de Benelux organiseert BH Bikes zijn testdagen op het terrein van de Wieler Experience locatie in Roosendaal. Krijg daar de opportuniteit om een zeer grote greep uit het assortiment van BH Bikes te testen en geniet van onze innovatieve modellen!

Zin in MTB’s of racefietsen, elektrisch of traditioneel, op een unieke, veilige en ludieke locatie te testen? 

BH Bikes
BH Bikes

De iLynx, Core, Xtep, AtomX, Lynx Race, SL1 en RS1 zullen onder anderen klaar staan om door jou bewonderd en bereden te worden. De gefaseerde wielerbaan van bijna een kilometer met de kasseistrook, de MTB trails en de pump-track zijn de perfecte omgeving om de fietsen beter te leren kennen. Je kan hier naar hartenlust testen en nog eens testen. Dit evenement is speciaal voor de consument gericht om kennis te maken met de 100-jarige Know-how van BH Bikes. Ook dealers die kennis willen maken met BH Bikes of verschillende modellen willen testen zijn zeker welkom.

We ontvangen u graag op Wieler Experience in Roosendaal!
Onze BH Truck is volledig voorzien van alle faciliteiten en na ontvangst zullen onze medewerkers u alles toelichten. Wanneer de keuze gemaakt is, zullen wij de fiets afstellen zodat u maximaal kan genieten.

Om het allemaal nog wat gezelliger te maken voorzien wij een hapje en een drankje.

Het evenement is vrij toegankelijk vanaf 9.00u tot 17.00u.
Inschrijving is niet nodig.

Dus aarzel niet en kom langs op de BH Bikes testdagen!

Adres:
Wieler Experience Roosendaal
Buijenstraat 14
4705 RD Roosendaal

Tot dan!


Voor meer Mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl.  Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram

 van