29-07-2020 - Nieuws, Wielrenblad

BH G8 Disc is nu personaliseerbaar met BH Unique

Het BH G8 Disc is nu veel meer dan een aero fiets geworden. Met zijn volledig geïntegreerde schijfremmen en laag gewicht is het nu een fiets die snel is op alle terreinen. Het werd nu aan het BH Unique-programma toegevoegd en u kunt nu zijn kleuren en componenten aanpassen.

Altijd aerodynamisch, licht voor elk terrein, de hoogste graad van integratie en een adembenemend uiterlijk.  Het BH G8 Disc heeft alles nodig om elke situatie onder de knie te krijgen. Zijn beste ooit aerodynamica om over vlakke terreinen te vliegen. Zijn uitzonderlijk gewicht – zijn frame weegt slechts 920 gram – laat hem toe om ongehinderd te beklimmen. De volledige integratie van de schrijfremmen in zijn framestructuur verzekert sneller en veiliger afdalingen dan ooit tevoren. En de 700×28 toegelaten bandenbreedte laat u zelfs toe om de slechtste wegen aan te nemen die u kan bedenken. 

Door gebruik te maken van de HCIM-technologie (Hollow Core Internal Moulding) en van BH’s uitgebreide ervaring in de productie van ultralichte carbon frames, hebben we een frame geproduceerd dat in de windtunnel bestudeerde aerodynamische lijnen combineert met een heel laag gewicht. Het BH G8 Disc werd versterkt om de bijkomende krachten gegenereerd door schrijfremmen te kunnen weerstaan. Met een Flat-mount houder en asymmetrische achtervorken wordt de nieuwe remkracht gecombineerd met de uitzonderlijke stijfheid van het frame en de vork om de veiligste remming aan te bieden in de Global Concept collectie.

Een volledig onzichtbaar bedradingsysteem helpt de fiets meer aerodynamisch te worden en geeft hem een spectaculair uiterlijk. Het biedt ook de BH-gepatenteerde Di2 batterij integratiesysteem, een visueel schone oplossing dat toch makkelijk blijft te onderhouden. Thru-axles die geen gereedschap vereisen om geopend te worden, en de volledige integratie van de zadelpenklem in het frame zijn andere uitstekende kenmerken.

Het BH G8 Disc werd nu aan het BH Unique-programma toegevoegd en u kunt nu zijn kleuren aanpassen zoals u het wilt en unieke fietsen creëren. Het laat u ook toe om de componenten aan te passen en uw naam op het frame toe te voegen. De collectie van standaard-aanwezige decoratieve kenmerken werd ook vergroot tot 5 verschillende afwerkingen. De G8 Disc collectie biedt 4 modellen en prijzen beginnen met €5,499. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het merk.

 van