25-05-2012 - Kitesurfen, Nieuws

Bieden op een adrenalinekick in de strijd tegen kanker

Bieden op een kiteclinic met onze eigen kampioenen Kevin en Jalou Langeree en hiermee het goede doel steunen? Of wat dacht je van een skydive boven de zuurstofgrens? Van 7 mei tot 4 juni kan dit: Fight cancer, het label voor jongvolwassenen van KWF Kankerbestrijding, organiseert dan de ‘Days of Love its’. Bij deze online veiling kun je bieden op zogenaamde ‘Love its’: bijzondere belevenissen en producten die het leven mooi maken. Via www.fightcancer.nl maak je kans op deze once-in-a-lifetime opportunities en steun je hiermee direct de strijd tegen kanker. 

De gehele opbrengst van de ‘Love its’ gaat naar Fight cancer: alle samenwerkingspartners hebben namelijk hun aanbiedingen belangeloos ter beschikking gesteld. Naast de skydive van Go Fast stelt Protest een wakebord-clinic door professionele riders beschikbaar voor 9 vrienden. Voor wie liever wil kiteboarden bieden professioneel kitesurfers Kevin en Jalou Langeree in samenwerking met O’Neill een kiteboard-clinic aan. Kevin: “Wij doneren een clinic aan Fight cancer om te zorgen dat er meer onderzoek gedaan kan worden. Wij hebben kanker van heel dichtbij meegemaakt. Mijn moeder heeft borstkanker overwonnen en daar zijn we heel erg dankbaar voor! Ik hoop dat in de toekomst alle vormen van kanker genezen kunnen worden. Daarom willen wij graag met een clinic een steentje bijdragen.”

[youtube id=”HA-Qq7v558c”]

‘Love its’ voor iedereen

Andere voorbeelden van ‘Love its’ zijn: een snowboard-clinic van Nicolien Sauerbreij, in de boksring met K1-wereldkampioen Peter Aerts, een dagje meelopen als testreporter voor AutoWeek, een VIP-groepsarrangement voor het Loveland Festival en vliegtickets naar een KLM-bestemming naar keuze. Ook NS, Nyenrode, G-Star RAW, Sensation, Chef’Special, SuitSupply, TW Steel, HTC, Perry Sport en vele anderen bieden bijzondere ‘Love its’ aan.

Van 7 mei tot 4 juni

De ‘Love its’ worden verspreid over 4 weken geveild via www.fightcancer.nl en lopen op verschillende momenten af. Om je favoriete ‘Love it’ te scoren, zul je de site dus goed in de gaten moeten houden. De veilingsite wordt gesponsord door partner Pleziro.

Over Fight cancer

Jaarlijks krijgen 95.500 mensen te horen dat ze kanker hebben – dat zijn 11 mensen per uur. Bijna 42.000 mensen sterven jaarlijks als gevolg van kanker. Er is nog altijd veel geld nodig om te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Fight cancer zet zich als jong en eigenzinnig actielabel van KWF Kankerbestrijding in voor wetenschappelijk kankeronderzoek, voorlichting en patiëntenbegeleiding. Fight cancer wil jongvolwassenen bewust maken van de noodzaak van kankerbestrijding en roept op om op positieve wijze actie te voeren tegen kanker. Meer informatie vind je op www.fightcancer.nl

 van