21-03-2016 - Kitesurfen, Nieuws

Recap: Big Air competitie @ HISWA 2016

Jack van Rijn is de winnaar van de Hiswa 2016 Big Air competitie! Met een enorme 20,89 sleept hij de Ozone Edge V8 in de wacht. De eindstand is geworden:

  • Jack van Rijn: 20,89
  • Wes van Kleij: 20,67
  • Jurre Zwart  :  20,30

Het team van Ozone Benelux wenst Jack veel big air sessies toe. Zij willen iedereen die langs is gekomen en heeft gestreden bedanken voor hun inzet. Er zijn dit jaar veel kiters langs gekomen en een groot aantal mensen hebben kennis gemaakt met de sport. De boven- en onderstaande foto’s geven een leuk beeld weer van de opkomst tijdens de HISWA.

KiteSim
De simulator is het geesteskind van Robert Hoogendijk, ontwikkeld met de medewerking van de TU Delft. Er is meer dan vijf jaar in geïnvesteerd, om de simulator het echte kite gevoel te laten nabootsen. Kitesurfen is een ultieme vorm van buitensport waar wind, water en het luchtruim samenkomen. Door gebruik te maken van zeer doorontwikkelde vliegers en de juiste techniek, kan een kitesurfer al vanaf 3 bft genieten van wat watersport te bieden heeft. Voor meer informatie over de KItesim kun je dit artikel nog even bekijken op onze website.

Ozone Edge 2016
De Ozone Edge 2016 is een monsterachtige kit met veel lift en super hangtime. Een uitdaging voor elke kiter om grenzen op te zoeken. Jij maakt tijdens de Big Air competitie dus kans op een gloednieuwe Edge. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het merk, check ook zeker even onderstaande video om de Ozone Edge alvast in actie te zien!

 

 van