12-12-2014 - Skiën, Nieuws

Big Winter Sale bij Van Den Berg Surf

Zaterdag 13 december houdt Van Den Berg Surf een grote Pre-Sale op de wintersportafdeling. Iedereen is druk met de voorbereidingen voor de Kerstdagen. Vele van jullie gaan op wintersportvakantie. Is je snowboard of zijn je ski’s nog wel klaar voor de sneeuw? Van Den Berg Surf brengt je board of ski’s weer in topconditie in de werkplaats met keuze uit vele onderhoudsbeurten.

Gratis onderhoud

Breng zaterdag de 13e je spullen voor een gratis wax en slijp beurt. Alleen geldig op zaterdag (zaterdag gebracht is donderdag 18 december weer klaar). Heeft je board of ski meer onderhoud nodig? Dan krijg je nog steeds het slijpen en waxen gratis.

Demo/test materiaal

Van Den Berg moet opschonen in het snow-verhuur en 2e hands materiaal. Help ze opruimen en scoor je snowboard of ski’s voor waanzinnig lage prijzen v.a. € 75,- of snowboardschoenen v.a. € 25,- (of doe een goed bod!)

Pre-sale op winterkleding

Wil je er weer warmpjes bij zitten deze winter? Van Den Berg heeft nog vele overjarige winterjassen, broeken, enz. die met kortingen van 40% tot 60% weggaan. Op de nieuwe winterkleding collectie* krijg je op 1 artikel 10% korting, op 2 artikelen 15% korting en bij 3 of meer artikelen 20% korting!

*Uitgezonderd handschoenen, mutsen, sokken en onderkleding

Nieuwe merken

Naast hun bekende merken heeft Van Den Berg deze winter ook vele nieuwe merken in de collectie opgenomen. Bijvoorbeeld beanies van Poederbaas, kleding van Patagonia en DC en boards en ski’s van Amplid. De volledige collectie is natuurlijk te bekijken op site en in de winkel.

Ze zien je graag a.s. zaterdag in de winkel. De warme chocomelk staat klaar!

 

 

 van