17-05-2011 - Kitesurfen, Nieuws

Bij de Gin Zulu 3 zijn katrollen verleden tijd

Dit seizoen komt Gin Kiteboarding met de nieuwe kite: de Gin Zulu 3. Een kite die je helemaal aan jouw stijl van rijden kunt aanpassen, zodat je ieder vrij moment kunt aangrijpen om het water op te gaan. Of je vandaag voor golven, freestyle of lekker cruisen gaat, de Zulu 3 doet met je mee.

[vimeo id=”19298089″]

Uniek zijn de door Gin zelf ontwikkelde ringen met lage wrijving. Dit zijn ringen van geanodiseerd aluminium die ongevoelig zijn voor zand of zout. Hierdoor behoren versleten bridles als gevolg van kapotte katrollen tot het verleden.

Ook bij de ontwikkeling van de bar kiest GIN haar eigen weg. Het dubbele safety systeem wat volledig zonder leash werkt voldoet al jaren aan de NF S 52-503 norm die geldt voor safety’s. Nieuw dit jaar is het GTS (GIN Twin Safety) systeem. Hierbij zit de tweede safety verborgen in het ergonomische push away systeem van de eerste safety.

De basis van de ontwerpstrategie van GIN Kiteboarding is dat alles simpel en effectief moet zijn. Dit is meegenomen uit de paraglider wereld waar GIN al jaren in mee draait. Degelijke kites met hoge performance zonder daarbij veiligheid uit het oog te verliezen is wat je van GIN mag verwachten.

Je hebt al een Gin Zulu 3 compleet met bar en lijnen voor € 1099,-. Overtuig jezelf door de Zulu 3 op één van de testevenementen uit te proberen. Voor meer informatie: Gin www.ginkiteboarding.nl 06-14180912

 van