30-09-2015 - Mountainbiken, Nieuws

Bezoek ons op de bike MOTION

Kom vrijdagavond gezellig met ons een biertje drinken op onze stand of kom overdag een vers kopje koffie halen van onze barista. Bike MOTION is dé plek waar wielrenners, mountainbikers en trekkingfietsers alles vinden voor hun passie. De meest toonaangevende fietsbeurs van de Benelux is dit jaar van 16 t/m 19 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.

Vind je nieuwe fiets of precies dat onderdeel wat je nodig hebt. Ruim 600 merken laten zien wat zij voor het aankomend seizoen in petto hebben. Fietskleding wordt steeds innovatiever. Voel de materialen en vernieuwingen die een nieuw tenue nóg praktischer en mooier maken. Coole gadgets en accessoires brengen je in verleiding.

Naast de stands waar wel 600 merken te vinden zijn, kun je op Bike MOTION Benelux ook zelf aan de slag. In diverse clinics en workshops doe je bijvoorbeeld de laatste inzichten op over o.a. houding en voeding of krijg je advies op maat. Daarnaast vindt op zondag 18 oktober een spectaculair event plaats waarbij iedere fietsfanaat zich voor één dag kan inleven in het leven van een professioneel wielrenner. Tijdens deze Ride with the Pros krijgen liefhebbers van jong tot oud de kans om samen met de renners van Team Lotto-Jumbo, Team Giant-Alpecin en Team Roompot Oranje Peloton een tocht te rijden van ongeveer 85 kilometer, met Utrecht, de stad van ‘Le Grand Départ’, als startpunt.

Up/Down en Wielrenblad

Up/Down en Wielrenblad zijn natuurlijk ook vertegenwoordigd op de Bike MOTION. Op onze stand zijn de nieuwste uitgave’s van Up/Down en het Wielrenblad te bewonderen. In samenwerking met Canyon Bicycles staat er voor abonnees een lekker kopje koffie van een heuze barista klaar.

Om te vieren dat de nieuwe bladen uit zijn is het vrijdagvond extra gezellig op onze stand. Op vrijdagavond zullen er net als de vorige jaren lekkere koude biertjes klaar staan voor onze abonnees. Kom gezellig langs op onze stand (D 0.60) in hal 9!

Nog geen abonnee? Geen probleem, word ter plekke abonnee voor slechts €5,- en ontvang direct een lekker biertje of een lekker kopje koffie en het nieuwste magazine!

Bike MOTION Benelux, 16 t/m 19 oktober 2015, Jaarbeurs | Utrecht

Up/Down & Wielrenblad stand: HAL 9, stand D0.60

Openingstijden: dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur en op vrijdag tot 21:00 uur
Meer informatie.

 van