30-09-2015 - Nieuws, Wielrenblad

Bike MOTION 2015

Bike MOTION is dé plek waar wielrenners, mountainbikers en trekkingfietsers alles vinden voor hun passie. De meest toonaangevende fietsbeurs van de Benelux is dit jaar van 16 t/m 19 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.

Vind je nieuwe fiets of precies dat onderdeel wat je nodig hebt. Ruim 600 merken laten zien wat zij voor het aankomend seizoen in petto hebben. Fietskleding wordt steeds innovatiever. Voel de materialen en vernieuwingen die een nieuw tenue nóg praktischer en mooier maken. Coole gadgets en accessoires brengen je in verleiding.

Naast de stands waar wel 600 merken te vinden zijn, kun je op Bike MOTION Benelux ook zelf aan de slag. In diverse clinics en workshops doe je bijvoorbeeld de laatste inzichten op over o.a. houding en voeding of krijg je advies op maat. Daarnaast vindt op zondag 18 oktober een spectaculair event plaats waarbij iedere fietsfanaat zich voor één dag kan inleven in het leven van een professioneel wielrenner. Tijdens deze Ride with the Pros krijgen liefhebbers van jong tot oud de kans om samen met de renners van Team Lotto-Jumbo, Team Giant-Alpecin en Team Roompot Oranje Peloton een tocht te rijden van ongeveer 85 kilometer, met Utrecht, de stad van ‘Le Grand Départ’, als startpunt.

Op zoek naar inspiratie voor jouw volgende fietsavontuur? Ook dit vind je op Bike MOTION. Van afzien op de Mont Ventoux tot toeren tussen de wijnranken in het zonnige Italië. Meer weten over voedings- en training? Experts helpen je verder met hun adviezen die jouw fietsprestaties verbeteren.

Bike MOTION Benelux, 16 t/m 19 oktober 2015, Jaarbeurs | Utrecht
Openingstijden: dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur en op vrijdag tot 21:00 uur
Meer informatie.

 van