17-10-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Bike MOTION 2016: een klein overzicht

Droom jij al jaren over een tocht op de Mont Ventoux, maar heb je geen idee hoe je dit aan moet pakken? Ben jij op zoek naar een nieuwe fiets en wil jij een compleet overzicht van de allernieuwste modellen? Of wil je juist jouw oude fiets opleuken met de modernste accessoires? Dan mag een bezoek aan Bike MOTION Benelux niet missen. Prikkel je zintuigen en kijk, voel en test wat het beste bij jou past.

De grootste sportieve fietsbeurs van de Benelux
Bike MOTION Benelux is het walhalla voor elke sportieve fietser. Op deze beurs vind je alles om jouw fietsprestatie in een hogere versnelling te zetten. Het wordt weer kwijlen bij het allermooiste en allernieuwste materiaal wat je je als fietser kunt wensen, want hier laten importeurs en fabrikanten van fietsen, accessoires en kleding de collectie voor het nieuwe seizoen zien.

Extra voordelig naar Bike MOTION
Als lezer van Wielrenblad krijg je extra korting op je tickets voor Bike MOTION. Klik hier om je kaarten te bestellen of klik voor het gemak op de afbeelding onderin het bericht. Veel plezier op de beurs!

Team LottoNL-Jumbo

lottonl-fandagBike MOTION Benelux 2016 is podium voor de officiële jaarlijkse Team LottoNL-Jumbo fandag op zondag 23 oktober. Bereid je voor op een dag boordevol activiteiten met de ploeg en haar sponsors. Bekijk presentaties, doe mee aan workshops en ontmoet de renners en staf van de ploeg. Grijp daarnaast de kans om officiële Team LottoNL-Jumbo merchandise aan te schaffen, de fietsen van de ploeg te bekijken en mee te doen met wieleractiviteiten voor mooie prijzen.

Tijdens de LottoNL-Jumbo fandag ben je zelf profrenner, want ’s ochtends kun je meerijden met een geweldige toertocht waar alle renners van de ploeg aan meefietsen. Stel je voor: stuur aan stuur met internationale held Steven Kruijswijk? Je kan kiezen tussen twee afstanden, 65km of 110km. Uiteraard rijden de echte ploegleidersauto’s mee in de toertocht om deelnemers die gestrand zijn op te pikken, je bent niet voor niets prof voor een dag.

Rijd samen met Team LottoNL-Jumbo tijdens Bike MOTION
Op zondag 23 oktober is er op Bike MOTION Benelux de jaarlijkse officiële Team LottoNL-Jumbo fandag! Met je Bike MOTION ticket heb je gratis toegang tot deze spetterende fandag, vol met gave activiteiten.

Stuur aan stuur met de ploeg

lotto-nl-bikemotion2
De dag start met een geweldige toertocht waar alle renners van de Team LottoNL-Jumbo aan meefietsen. Uiteraard rijden de echte ploegleidersauto’s mee in de toertocht om deelnemers die gestrand zijn op te pikken, deelnemers zijn niet voor niets prof voor een dag. Tijdens deze unieke beleving rijd je dwars door het distributiecentrum van hoofdsponsor Jumbo in Woerden – Hallo Jumbo! De tocht is de laatste van De 6 van Lotto. Dit zijn zes aansprekende toertochten door Nederland.

Meet & Greet
Ontmoet alle renners en ploegleiders van Team LottoNL-Jumbo, wie je held ook is. Altijd al een prangende vraag voor Steven gehad? Samen op de foto met Dylan? Het kan allemaal tijdens de fandag. Ga op de foto met de renners van de ploeg en laat je (wieler)shirt signeren!

Behind the scenes
Achter de schermen gebeurt er bij een professionele rennersploeg ontzettend veel. Tijdens de fandag heb je de mogelijkheid om hier een kijkje te nemen. Al het materiaal van het team is aanwezig in Hal 12. Bekijk hier de fietsen van de renners van dichtbij, neem een kijkje in de teambus en de ploegwagens, stel je vragen aan de mechanieken, kok, trainers en verzorgers.

Meerijden?
Deelnemen kost slechts € 32,50. Voor dit bedrag rijd je mee met de toertocht, krijg je toegang tot Bike MOTION Benelux 2016, de fandag én ontvang je een Team LottoNL-Jumbo wielershirt en bidon zodat je meteen in stijl kunt fietsen die dag. Op de rustpunten wordt uiteraard voor de innerlijke mens gezorgd en na de rit kun je je laten masseren door de verzorgers van het team.

Je kan de fandag natuurlijk ook bezoeken zonder mee te fietsen, mocht je je opa, oma, oom of tante mee willen nemen. Toegang tot de fandag is geheel gratis, je hoeft je er alleen maar even voor in te schrijven.

Voor meer informatie bezoek je de volgende website.

Je ideale fietshouding laten aanmeten

Kom naar het Bikefitting Lab in hal 11 om te ontdekken of jij goed op de fiets zit! Een goede fietshouding zorgt voor meer fietsplezier. Je voorkomt klachten en blessures en je zorgt ervoor dat je meer uit jezelf kunt halen op de fiets. In het Bikefitting Lab staan verschillende ‘bikefitters’ die een fietsmeting kunnen uitvoeren en die je laten zien hoe belangrijk je voeten zijn.

koop-je-kaarten

 

 

 van