Bike7 onderhoudsproducten verkrijgbaar via Tehava

De toonaangevende Bike7 onderhoudsproducten zorgen voor een eenvoudig en professioneel fietsonderhoud. Het assortiment bestaat uit reinigers, smeermiddelen en tools die voor én door gepassioneerde fietsers en mekaniekers zijn ontwikkeld. Deze innovatieve producten staan dan ook voor professionele kwaliteit en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Tehava is de exclusieve distributeur van Bike7 onderhoudsproducten voor de Benelux. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het Belgische merk.

Bike7 heeft de ontwikkeling van zijn producten volledig in eigen handen. Daardoor verzekert het bedrijf zich ervan dat alleen producten van absolute topkwaliteit bij de eindgebruiker terechtkomen. En dat past precies bij de waarden waar Tehava naar streeft.

Volgens Robert Vrancken, Managing Director van Tehava passen de Bike7 onderhoudsproducten uitstekend bij Tehava. “Wij zijn natuurlijk blij dat Bike7 ons het vertrouwen geeft om het merk ook buiten België op de kaart te zetten. Voor ons was de keuze voor Bike7 een logische keuze. Het bedrijf is ambitieus en wil zijn stempel drukken in de fietswereld, daar houden we bij Tehava van. Bovendien straalt het assortiment van Bike7 vakmanschap uit en dat is voor ons van zeer groot belang.”, klinkt het.

Ook Brand Manager van Bike7, Nicolas Verjans, kijkt uit naar deze exclusieve samenwerking. “Tehava heeft doorheen de jaren een sterk dealernetwerk ontwikkelt en beschikken over een zeer professioneel B2B platform. Hun accountmanagers in de Benelux staan ook voor een goede service met kennis van zaken. Maar het was vooral hun visie op de toekomst en gedrevenheid dat ons overtuigde. Een sterk team met een goede visie. Een perfecte match dus voor ons.”, zegt Nicolas Verjans.

 van