27-06-2013 - Mountainbiken, Nieuws

BikeEvent @ Sea, Yerseke 24.08.2013

De doop van het nieuwe BikeEvent@Sea vindt plaats in de Oosterschelde. Yerseke, hèt mosseldorp in Zeeland,  is een uniek evenement rijker. Op 24 augustus vindt er vanaf 10 uur ‘s-morgens de eerste BikeEvent@Sea plaats. Dit event is gepland precies 1 week nà de bekende Mosseldag in Yerseke, en 1 week vóór de grootste fietsbeurs; namelijk ‘Eurobike’ in Friedrichshafen in Duitsland. Veel grote en bekende (fiets-)merken zullen deze dag met diverse stands vertegenwoordigd zijn, vlak naast de mosselpercelen in het water.

Organisator Karin Bouman: ‘Met het organiseren van dit evenement slaan wij een nieuwe weg in. We willen niet alleen de aandacht vestigen op de mooie producten en de laatste ontwikkelingen binnen de fietsbranche, maar ook de nadruk leggen op een stuk beleving. Er komen diverse mooie merken zoals Bianchi en Colnago, Look, Mavic, SRAM en Oakley, maar ook experts op het vlak van sportvoeding, en bijvoorbeeld de talenten van onze teams. Ook zijn er fietsers aanwezig die deelnemen aan de ‘Tour for Life’; zij fietsen in 8 dagen van Italië terug naar Nederland ten bate van ‘Artsen zonder Grenzen.’

Biedt het iets nieuws voor de bezoeker? Zeker, het is een gevarieerd programma op een zeer mooie locatie direct naast natuurpark de Oosterschelde. Een mooi alternatief voor mensen die zich interesseren voor de nieuwste ontwikkelingen 2014 binnen de fietsbranche in een mooi kader. Het gebeuren speelt zich buiten af aan de Korringaweg nr 1, 4401 NT te Yerseke. Het terrein is gemakkelijk te bereiken per auto of per fiets. Het is zelfs mogelijk om verse mosselen en oesters te proeven, en wat te drinken. Iedereen is welkom vanaf 10 uur!

updown_nieuws_Bike_Event_@_Sea

 van