01-04-2015 - Nieuws, Wielrenblad

Bikegear – testers gezocht

Heb je als fietsliefhebber altijd al eens die mooie producten van Shimano, PRO, Pearl Izumi, Giro of Elite uit willen proberen? Dit is je kans! Via Bikegear.cc kunnen fietsers zich aanmelden voor het testpanel om de nieuwste producten te testen.

Elke maand zorgt Bikegear.cc ervoor dat het testpanel één van de producten uit het Shimano Benelux assortiment kan uitproberen. Enkele merken die voorbij gaan komen zijn: Shimano, PRO, Pearl Izumi, Giro en Science in Sport. In ruil voor de testproducten posten testers foto’s en tekst over hun bevindingen op social media. Op de website www.bikegear.cc worden alle productervaringen verzameld. Via blogs laat het testpanel weten hoe de producten bevallen. In het Bikegear Magazine, dat twee keer per jaar uitkomt en waarvan editie twee begin april bij de fietswinkels is af te halen, is er uiteraard ook aandacht voor het panel.

Bikegear.cc is op zoek naar allerlei soorten fietsers, van jong tot oud en van héél fanatiek tot minder fanatiek. Elke maand zijn er nieuwe testers nodig. Inschrijven voor het panel kan op www.bikegear.cc.

Bikegear
Bikegear is een platform voor fietsliefhebbers en informeert over alles op fietsgebied in relatie met het Shimano Benelux assortiment en haar verkooppunten. Bikegear is een initiatief van Shimano Benelux, de officiële distributeur van Shimano fietsonderdelen en -accessoires in België, Nederland en Luxemburg. Naast de eigen merken Shimano, PRO, Pearl Izumi, Milremo en AIM, vertegenwoordigt Shimano Benelux tevens een waardevolle reeks van 19 andere topmerken die allen verkrijgbaar zijn bij de lokale fietswinkels.

bikegear.cc testpanel IT

 van