09-10-2014 - Nieuws, Wielrenblad

BikeMotion 2014: Wielrenblad Party

Ook dit jaar zijn wij als uitgever van Up/Down en Wielrenblad natuurlijk aanwezig op BikeMotion. Inmiddels is de jaarlijkse Corona & Pizza party op de vrijdagavond uitgegroeid tot een heuse traditie en dit moet natuurlijk in stand gehouden worden. 

Alle fans van Up/Down & Wielrenblad zijn op vrijdag 17 oktober 2014 vanaf 18.00 uur dan ook van harte welkom op onze stand: 09.A045. Op vertoon van het laatste (Up/Down of Wielrenblad) magazine in de Soul Kiosk app op je tablet of smartphone, trakteren wij op een gratis Corona en pizza. Uiteraard zolang de voorraad strekt, dus zorg dat je op tijd bent want op = op!

Mocht je de Soul Kiosk applicatie nog niet gedownload hebben dan kun je deze uiteraard terug vinden in de Google Play Store of de Apple App Store. Dan ben je optimaal voorbereid voor de party en kun je jouw favoriete magazines bovendien voortaan ook digitaal lezen!

Uitnodiging 

De jaarlijkse BikeMotion borrel is altijd weer een groot succes. Lekker lullen over fietsen, mooie plannen opzetten en de nieuwste uitgaven van Up/Down en Wielrenblad natuurlijk ter hand nemen. Kun je de redactie meteen even aan de mouw trekken en je ongezouten kritiek geven over dat ene artikel. Hoewel positieve reacties ook zeker gewaardeerd worden!

Je kunt begin volgende week nog een persoonlijke uitnodiging in je mailbox verwachten, maar zet de datum alvast even in je agenda. We hopen jullie allemaal in Utrecht te zien!

Details

  • Corona & Pizza Party
  • BikeMotion 2014
  • Hal : 09.A045
  • Datum: 17/10/2014
  • Tijd: 18.00 uur
 van