18-04-2019 - Mountainbiken, Nieuws

Bikepark Utrecht – Tijd voor het nieuwe seizoen!

Zaterdag 20 april openen we het nieuwe seizoen van het Bikepark Utrecht bij de Nedereindse Plas! Sinds vorig jaar is Bikepark Utrecht druk bezig het opknappen van het park. Er zijn hele mooie jump trails gebouwd en op de opening komen veel goede dirtjumpers mooie sprongen maken. 

Dirtjumpen en BMXen lijkt erg op elkaar. In Bikepark Utrecht komen ook veel BMXers om te oefenen. Benieuwd naar wat dirtjumpen inhoud? Lees hier een artikel over de ins en outs  van deze gave sport!

Bikepark Utrecht is een non-profit organisatie bestaande uit een groep jongens met hart voor het rijden en de sport. Zij willen zich inzetten voor deze passie en dit met andere delen en verspreiden. De opening van het nieuwe Seizoen beloofd een Feestelijke dag de worden voor jong en oud. Een dag die je niet wilt missen! Meld je aanwezig op het Facebook evenement en blijf op de hoogte van de laatste updates.

Bekijk hieronder alvast een mooie beleving van wat jou zaterdag te wachten staat!

 

Voor meer mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leervoer en de laatste magazines  kijk op Ridersguide.nl. Altijd up to date en vijf keer per jaar het mooiste mountainbike magazine op de mat en in je broekzak? Klik dan nu hier en wordt abonnee op Up/Down!

 

 van