01-02-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Bikeshop Amersfoort: Verzorg nu en geniet later

Wil je straks in het voorjaar onbezorgd genieten? Breng dan nu je fiets langs voor een onderhoudsbeurt bij Bikeshop Amersfoort.

Een goed onderhouden fiets gaat langer mee, fietst maximaal en de kans op defecten is het kleinst. Off season heb je geen last van mogelijke lange wachttijden. Bovendien kunnen total refurbish beurten, waarbij je fiets én alle onderdelen helemaal binnenste buiten gaan, enkel buiten het seizoen om. Vering- en rem revisies kunnen wat langer duren hetgeen in het seizoen vaak onwenselijk is.

Wil je van te voren weten wat voor soort onderhoud goed is voor jouw fiets, dan kan je gewoon langskomen. Bikeshop Amersfoort onderzoekt de staat van jou fiets en luistert naar je fietsgebruik zodat jullie er samen uitkomen wat het beste is voor jou en je fiets.

De kosten van onderhoudsbeurten (of eigenlijk de investering in de fiets en daarmee in het plezier dat je aan het fietsen beleeft) variëren. Een eenvoudige check is er vanaf 40 euro en een complete ombouw vanaf 250 euro (en er zit van alles tussenin).

Bel met de mannen van de werkplaats 033-4651321 of mail info@bikeshop.nl voor info en planning.

 van