11-02-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Bikeshop Relax Peloton: ontspannen op de racefiets

Ben je op zoek naar een fietsgroepje m/v waar het er lekker relaxt aan toe gaat? Waar de snelheid niet gelijk boven de 30 ligt? Waar het gaat om lekker fietsen en samen uit, samen thuis. Wellicht is het Bikeshop RelaxPeloton dan iets voor jou. 

Hoe lang en hoe hard? 
Ongeveer 3 uur fietsen met een snelheid tussen de 24 en 28 km/h. (tenzij er heel veel wind mee of tegen is 🙂

Met wie? 
Fietsers die het leuk vinden om samen te fietsen aangevoerd door een “wegkaptein” (Stephan, Paulien, Peter, Ildikó en ?) die de route heeft uitgezet. In het begin is er een Bikeshopper bij voor pech onderweg.

Wanneer? 
Elke zondag ochtend 8.45 verzamelen achterzijde Bikeshop Amersfoort (Leusderweg 94) met koffie of thee. 9.00 vertrek. Er wordt nu al in klein commité gefietst en het enthousisme spat er van af. 14 februari is er een Valentijnsrit en 13 maart trappen ze officieel af met de seizoensstart. We hopen veel nieuwe gezichten te zien.

Connect?
Wordt lid van Facebook Bikeshop RelaxPeloton en geef aan dat je mee gaat. Dit is ook gelijk de plek waar je elkaar kunt ontmoeten als je niet op de fiets zit. Je vindt daar telkens de fietsplannen/details voor de komende rit. En je kunt er terecht met al je vragen en/of inbreng. Een Strava account is handig en leuk, je kunt dan ook lid worden van de BikeshopRelaxPelotonclub op Strava.

Beginner?
Ben je beginner en wil je meer fietsvaardigheden leren? Geef je op voor de Starten met racefietsen clinic serie.

Fietsonderhoud?
Wil je zelf je fiets goed en verantwoord kunnen schoonmaken, smeren, onderhouden en je kunnen redden bij pech onderweg? Volg een onderhoudsclinic.

Mountainbiken?
Er wordt met regelmaat ook Relaxt gemountainbiked. Wil je meefietsen? Gooi het in het RelaxPeloton.

 

 

 van