14-09-2010 - Surfen, Nieuws

Billabong en RipCurl komen met surf video game!

Billabong’s Surf Trip

Afgelopen week is in Irvine, California Billabong Surf Trip video game gepresenteerd aan de surf en game media. De game is een samenwerking van Apple, Chillingo, Biodroid en Billabong, en laat je surfen op de beste golven ter wereld. De ontwikkelaars van de game hebben maar liefst 6 maanden gewerkt om de meest realistische golven te creeeren, en volgens de eerste reacties is dit goed gelukt!

 

Billabong’s top surfers – waarvan Taj Burrow, Maya Gabiera en Tiago Pires aanwezig waren op de presentatie – hebben nauw samen gewerkt aan de ontwikkeling van de game, alles om de arcade-simulation game zo realistisch mogelijk te maken.

 

De game komt later dit jaar uit in de Apple Store, en is beschikbaar voor de iPad, iPhone en iPod Touch!

 

Kijk voor een recensie op http://www.touchgen.net/billabong-surf-trip-hands-on en houd de komende weken http://www.chillingo.com/ in de gaten, daar word later meer gepresenteerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

RipCurl’s Live The Search: The Ultimate Surfing Game

Ook RipCurl komt met een game voor hetzelfde format als die van Billabong’s Surf Trip. Geheel in de filosofie van RipCurl’s ‘search’ laat het spel je de wereld over reizen als Mick Fanning, Stephanie Gilmore of een eigen-gemaakte surfer, op zoek naar de perfecte waves!

 

Je zal in het spel groeien door je gestelde doelen te halen, trips te unlocken en andere opdrachten te voltooien. Competitie met andere surfers komt niet in dit spel voor; het gaat puur om het reizen, het avontuur en ”living the search”.

 

Een mooi, hoogstaand spel met mooie effects, geproduceerd door LOMAH studios uit Sydney, Australie. Het spel zal later deze maand te verkrijgen zijn via de iTunes Store.

 

Check de site.

 

 

 

 

Delen

 


6 surf magazine – Abonnee worden?


 van