20-03-2013 - Mountainbiken, Nieuws

Birzman wint twee reddot design awards

De producten van Birzman zijn dit jaar maar liefst twee keer in de prijs gevallen bij de reddot design awards. Zo won de handzame vloerpomp Tiny Tanker de Red Dot Product Design Award 2013. De felbegeerde award erkend de esthetische vormen en duurzame trends van de pomp.

De Tiny Tanker heeft een klein formaat van 51x6x19cm en behaalt toch nog een maximale druk van maar liefst 15 bar! Natuurlijk is de pomp voorzien van de nieuwe Snap-it pompkop.

Andere winnaar is de Velocity minipomp, welke de Red Dot Honorable Mention award heeft ontvangen. Deze award identificeert de Velocity als een goed-doordacht product welke met gevoel voor detail is ontwikkeld. De Velocity is een stijlvolle aluminium minipomp met een maximale druk van 11 bar. De losse slang maakt pompen eenvoudiger en sneller dan ooit tevoren. Ook de Velocity is voorzien van de Snap-it pompkop.

Meer informatie over de Tiny Tanker en Velocity is te vinden op www.birzman.com. In de Benelux zijn Birzman producten te koop via www.birzman.eu

 van