21-11-2022 - Mountainbiken, Nieuws

Black Friday? Niet bij ORTLIEB! – Repair week ORTLIEB

Repair Week ORTLIEB: ‘Buy once. Repair it. Don’t waste it.’
Black Friday draait al jaren om de meest hoge kortingen en snelle, korte termijn consumptie. Met de Repair Week wil ORTLIEB een signaal tegen deze overconsumptie afgeven. In het kader van het 40-jarig bestaan biedt het merk daarom 40% korting op alle reparaties in de week van 21 – 26 november. Hiervoor volgt een aparte landingspagina op de website, houd deze dus goed in de gaten. Op deze manier kunnen fans van ORTLIEB hun favoriete product laten repareren in plaats van een nieuw product te kopen. Weer een goede stap richting een duurzame toekomst!

ORTLIEB heeft zich altijd al gericht op het maken van duurzame producten die gerepareerd kunnen worden, zodat ze een leven lang mee kunnen gaan. Het merk produceert haar waterdichte fietstassen, rugzakken en reistassen uitsluitend in Duitsland, zodat je altijd weet waar jouw tas vandaan komt.

CEO Martin Esslinger vertelt: ‘Klimaatverandering zou de dominante kwestie van onze tijd moeten zijn, we hebben geen tijd meer om de aarde te blijven exploiteren. Duurzaam ondernemen is essentieel, wat ook betekent dat producten duurzaam zijn. Onze tassen zijn zo ontworpen dat alle losse onderdelen eenvoudig te repareren zijn.

Hierdoor kan ORTLIEB een nog langere levensduur van de producten realiseren’.
Al sinds de oprichting van het bedrijf heeft ORTLIEB een reparatieservice. Deze afdeling breidt voortdurend uit en zorgt er ook voor dat de partners van het merk tot reparatieprofessionals worden opgeleid. Naast gespecialiseerde winkels zijn ook verkooppartners wereldwijd in staat om defecten te herstellen en zo onnodig transport te vermijden. ORTLIEB fans uit de Benelux kunnen voor verschillende reparaties terecht bij de service afdeling van ORTLIEB Benelux, waar een defect professioneel gerepareerd kan worden. Met de hashtag #ORTLIEBcares verzamelt ORTLIEB online de beste verhalen op het gebied van reparatie uit de community.

Repair week ORTLIEB
Repair week ORTLIEB

Koop één keer een ORTLIEB tas, gebruik ‘m optimaal en laat ‘m repareren als er iets kapot is. Samen kunnen we heel wat bereiken voor een duurzame toekomst! Voor meer informatie check de website van ORTLIEB via deze link.


Wil je meer wielrennieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van