28-12-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Blijf trainen met Castelli

De feestdagen brengen ieder jaar weer extra kilootjes met zich mee en de meeste personen nemen het tijdens deze periode niet zo nauw met hun trainingstochtjes. Toch is een goede winter van essentieel belang om in het voorjaar in goede conditie over de weg en hellingen te vliegen. Castelli geeft je de optie om te blijven fietsen in alle weersomstandigheden, van extreme kou tot regen. Hieronder een kleine selectie uit het assortiment. 

De Potenza Jersey zit comfortabel dankzij zijn strakke pasvorm en blijft lekker warm van binnen door de Polartec Power Stretch fleece. Verder is de stof extreem rekbaar en tevens waterafstotend. De Potenza Jersey wordt nog niet gebruikt door de profs, hoewel ze hierom vroegen nadat ze deze hadden getest. Je kan dus momenteel in een betere jersey rijden als de profs. Ook de vrouwen kunnen met de Potenza W jersey blijven fietsen in weer en wind.

Sorpasso Bibitight

sorpasso-bibitightDe Sorpasso Bibtight is de broek die overal ter wereld bedolven wordt onder de lovende reviews. De perfecte snit wordt door iedereen geapprecieerd en ook het brede temperatuurbereik kan op veel bijval rekenen. Deze broek is geschikt voor extreem koude temperaturen, maar kan even goed gedragen worden als het weer wat warmer wordt. Het geheim van de geweldige pasvorm is de combinatie van de gebruikte materialen: gewone Thermoflex voor de optimale rekbaarheid en Thermoflex Core Due voor extra stevigheid om alles op zijn plaats te houden.

De binnenzijde van de broek bestaat uit de Thermoflex Core Due stof. Dit materiaal zorgt voor een aangenaam warm gevoel, en zorgt er tevens voor dat het vocht snel wordt afgevoerd. Voeg hier een Progetto X2 Air zeem, naadloze Giro++ bretellen en Camlock-ritsen met reflecterende strip aan toe, en je weet dat de lovende commentaren meer dan terecht zijn.

Voor meer informatie over deze producten bezoek je de volgende website.

Wielrenblad_Bannertje

 van